divertis Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 (edited) Vand chitara acusica Takamine GS320-BBS in stare impecabila. A fost folosita putin, doar in casa, a fost cumparata pentru un prieten si a ramas pana la urma la mine, alaturi de sora ei care a fost vanduta in Ianuarie, Takamine G320NS. Se vinde pentru ca in viata mea a intrat un Lag T100DCE. Chitara este superba, si are un sunet incantator. Dupa cum se spune si in prezentarea de la MCMusic, tonul imi pare un pic mai puternic si mai implinit ca cel al chitarei G320NS pe care am avut-o initial. Nu are nici un fel de lovitura sau zgarietura. La fel cum spuneam despre sora ei G320, suna extraordinar, fara termen de comparatie cu alte chitare din aceeasi categorie de pret. Recomand schimbarea corzilor cu unele mai de soi (D'Addario de exemplu). Corzile de pe ea au fost puse de nevoie, sunt noi insa sunt corzi de Lidl. Pretul chitarei este de 500RON. Discutabil. Prefer sa se vanda in Timisoara pentru ca potentialul cumparator sa vada chitara, dar pot discuta eventual si trimiterea ei in tara. Fac poze din orice unghi doriti. Edited May 8, 2015 by divertis
the outsider Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 (edited) Nu vreau sa par aiurea,dar chitara asta pe cand se vindea la Mc Music,costa 550 lei,noua,cu transport inclus. http://mcmusic.shopmania.biz/cumpara/takamine-gs320-bbs-chitara-acustica-4460609 Edited May 8, 2015 by the outsider 1
divertis Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Absolut corecta observatia, chitara este in stare perfecta si am cerut 500 RON. Discutabil. Hai sa vedem cat de discutabil, daca exista un doritor.
divertis Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Down to 450 RON. Chitara este intr-o stare perfecta, vizual si functional, o chitara acustica frumoasa si prietenoasa cu un incepator. In plus, ai si satisfactia unui sound bun.
divertis Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 400 RON fix ca sa nu mai obosesc cumparatorul cu negocierea a 50 de lei de la 450, iar la pretul asta stationeaza o vreme buna, pana la noi ordine.
tomyy29 Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 ofer la schimb un microfon shure sm58,daca esti de acord rog un pm.
divertis Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 Salut, multumesc pentru oferta, suna interesant, insa momentan nu am nevoie de microfon.
divertis Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Anuntul este inca valabil, dar chitara este "rezervata" o vreme pana la clarificarea unei potentiale tranzactii. Multumesc!
divertis Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Dupa ultimele vanzari de pe forum, se pare ca s-a deschis sezonul la Takamine. Si chitara mea a plecat astazi catre noul proprietar. Sa o stapaneasca sanatos(oasa)!
Recommended Posts