Guest Andrei Sora Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Am un XV-Amp si ma gandesc sa-l schimb... s-a cam stricat... Ce imi recomandati (cam la 6 milioane)? Oricum, as vrea ceva care poate sa-mi dea un sunet mai "smooth" pentru lead.
Guest diogrey Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Am un XV-Amp si ma gandesc sa-l schimb... s-a cam stricat... Ce imi recomandati (cam la 6 milioane)?Oricum, as vrea ceva care poate sa-mi dea un sunet mai "smooth" pentru lead. sincer am probat zoom g2 in categoria asta de pret e criminal sau zoom g2.1
Mihai_N_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ooooooooooooftopic: Tu canti in Aftermath? ontopic: G2.1u la banii tai....ar mai fii Korg ax1500g...sau un Digitech Rp200a sau (cred) 250 . La Digitech rp 250 am auzit niste sampleuri pe net si era destul de tare. Bafta!
Guest Andrei Sora Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ooooooooooooftopic: Tu canti in Aftermath?ontopic: G2.1u la banii tai....ar mai fii Korg ax1500g...sau un Digitech Rp200a sau (cred) 250 . La Digitech rp 250 am auzit niste sampleuri pe net si era destul de tare. Bafta! Haha... ne stim de undeva? Oricum, merci pentru sugestii. O sa ma uit peste ele.
Einar Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Intrebare: intre G2 si G2.1u exista vreo diferenta in afara de pedala de expresie?
Guest Baumwolle Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Nu. Poate doar la efecte care necesita acea pedala de expresie, precum wah; inclin sa cred ca G2 are doar autowah.
malex Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Nu. Poate doar la efecte care necesita acea pedala de expresie, precum wah; inclin sa cred ca G2 are doar autowah. ba da USB somebody?
Mihai_N_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Da interfata USB eu zic casi merita banii tragi mult mai usor prin USB plus ca vine cu Cubase (parca). @Andrei Sora: da ne cunoastem ai fost odata la repetitia mea cand eram abia la inceput la sala din Militari. Sunt Mihai eram cu bassu:P ca daca nu aveam bassist trebuia sa umple cineva postu asta:P ... scuze de offtopic.
Stratfan Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 (edited) Eu imi primesc Zoom-ul g2 maine/poimaine (nush sigur k doar il primesc prin posta romana). Edited January 19, 2007 by metalmadness
Mihai_N_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 De unde la trimis? ca mai bine trageai prin cargus te costa cu 100 de mii mai mult da a doua zi il ai.
Einar Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Mersi de raspunsuri. Inca o chestie: ce diferenta e intre G2 si G1? Ca la prima vedere par asemanatoare ca efecte.
Mihai_N_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Cred ca G1 nu are drum machine si s-ar putea sa-i lipseasca si o parte din efecte...Adauga si constructia mult mai ieftina din plastic cu footswitchurile alea din cauciuc...G2 e all-metal cu niste cauciuc pe margini...
Guest Andrei Sora Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Da interfata USB eu zic casi merita banii tragi mult mai usor prin USB plus ca vine cu Cubase (parca).@Andrei Sora: da ne cunoastem ai fost odata la repetitia mea cand eram abia la inceput la sala din Militari. Sunt Mihai eram cu bassu:P ca daca nu aveam bassist trebuia sa umple cineva postu asta:P ... scuze de offtopic. Aaaaa... Da. Mi-aduc aminte.
Recommended Posts