www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Efect nou...

Recommended Posts

Guest Andrei Sora
Posted

Am un XV-Amp si ma gandesc sa-l schimb... s-a cam stricat... Ce imi recomandati (cam la 6 milioane)?

Oricum, as vrea ceva care poate sa-mi dea un sunet mai "smooth" pentru lead. :)

Guest diogrey
Posted
Am un XV-Amp si ma gandesc sa-l schimb... s-a cam stricat... Ce imi recomandati (cam la 6 milioane)?

Oricum, as vrea ceva care poate sa-mi dea un sunet mai "smooth" pentru lead. :)

sincer am probat zoom g2 in categoria asta de pret e criminal sau zoom g2.1

Guest Andrei Sora
Posted
ooooooooooooftopic: Tu canti in Aftermath?

ontopic: G2.1u la banii tai....ar mai fii Korg ax1500g...sau un Digitech Rp200a sau (cred) 250 .

La Digitech rp 250 am auzit niste sampleuri pe net si era destul de tare.

Bafta!

Haha... ne stim de undeva? :)

Oricum, merci pentru sugestii. O sa ma uit peste ele. :)

Guest Baumwolle
Posted

Nu. Poate doar la efecte care necesita acea pedala de expresie, precum wah; inclin sa cred ca G2 are doar autowah.

Posted

Da interfata USB eu zic casi merita banii tragi mult mai usor prin USB plus ca vine cu Cubase (parca).

@Andrei Sora: da ne cunoastem ai fost odata la repetitia mea cand eram abia la inceput la sala din Militari. Sunt Mihai eram cu bassu:P ca daca nu aveam bassist trebuia sa umple cineva postu asta:P ... scuze de offtopic.

Guest Andrei Sora
Posted
Da interfata USB eu zic casi merita banii tragi mult mai usor prin USB plus ca vine cu Cubase (parca).

@Andrei Sora: da ne cunoastem ai fost odata la repetitia mea cand eram abia la inceput la sala din Militari. Sunt Mihai eram cu bassu:P ca daca nu aveam bassist trebuia sa umple cineva postu asta:P ... scuze de offtopic.

Aaaaa... Da. Mi-aduc aminte. :)