marius_nicolae97 Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Salut! Vand o chitara electrica Tenson cu configuratie doze HSS (are un mini-humbucker in bridge). Este noua dupa cum se vede in poze, destul de comoda si suna foarte bine pentru pretul ei, mai ales pe clean. O vand pentru ca vreau o chitara cu doze HH sau HSH. Schimb cu Epiphone Les Paul/ SG sau alta copie de LP cu diferenta din partea mea daca e cazul. o sa pun si poze cand in curand 1
JohnMetal Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Omule am acelasi model ca al tau, dar negru. I-am pus de curand un DiMarzio Breed in bridge si suna impecabil. Cred ca e o chitara foarte reusita pentru bugetul ei. Eu zic ca o dai la un pret foarte accesibil. Succes la vanzare!
marius_nicolae97 Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Salut! Multumesc, stiu ca e o chitara buna si vroiam si eu sa-i schimb dozele pentru ca as vrea ceva cu humbuckere dar incerc sa o schimb momentan . Mersi inca odata de up!
silexf Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Mai e valabil anuntul ? Propun un schimb cu un hard disc extern ADATA 1 TB HV620 , nou,sigilat cu garantie. sfelix@datec.ro
silexf Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 schimbi cu tableta 7" noua ......? sau SSD 128GB,,,,,ADATA PREMIER PRO nou sigilat, garantie eventual + diferenta....in bani sau componente (NOI)?
marius_nicolae97 Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 up. nu schimb decat cu chitare electrice.
marius_nicolae97 Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 De azi predare personală în bucuresti
bogdanuc Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Salut, 150 de lei si o iau astazi. Astept raspuns. O zi buna!
Recommended Posts