itslipfac Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Buna, Are cineva bunavointa de a extrage cu grija acordurile din cantecelul asta? Alexandra Usurelu & Muse Quartet - De-ai iubi mai mult, ai fi mai puternic Multumesc anticipat!
itslipfac Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 (edited) Ok... am incercat, am dat de riffstation si mi-a iesit ceva de genul pana acum: Intro Am C Am C Am Dm Am Daca vara înseamna doar timpul pâna la toamna C Am Dm Am Daca vremea-i pierduta, daca nici vinul n-ajuta, C F Dm Am Daca-ti cauti motive sa-ncepi tratative F G Am E umbra-n inima ta. Am C Am C Daca uiti de ea, inima ta e-ntuneric Am C Am C De-ai iubi mai mult, ai fi mai puternic. C Am Dm Am Vrei sa suni si ti-e teama de sufletul ce te cheama, C Am Dm Am De povesti neîncepute, de visuri demult pierdute C F Dm Am Daca-ti cauti motive si pareri negative F G Am Priveste-n inima ta. Am C Am C Daca uiti de ea, inima ta e-ntuneric Am C Am C Am C De-ai iubi mai mult, ai fi mai puternic. F C G F Am C Iubeste mult mai mult, cum iubeai mai demult x5 Am C Am C Daca uiti de ea, inima ta e-ntuneric Am C Am C De-ai iubi mai mult, ai fi mai puternic.Nu stiu cat e de bine. Va rog sa ma corectati Edited April 19, 2015 by itslipfac
ggg Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 La un prim solfegiu ,pare ca totul se invarte in jurul acordurilor , Am,F,C . Dar se mai fac si artificii ,Am7,Dm7 (enarmonic F) , C9 . In strofa mai are si o rezolvare cu un G si F6.
ggg Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Nu-mi mai functioneaza GP dar am facut in Word , un tab la repezeala pt transpunearea partii de intro a pianului .Pare a fi baza pt intreaga piesa .
piedpiper Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 (edited) O varianta dintr-un univers paralel: Intro: C F C C Dm C [C]Daca vara îns[F]eam[C]na doar tim[Dm]pul pâna la toam[C]na [C]Daca vremea-i pier[F]du[C]ta, daca nici [Dm]vinul n-aju[C]ta, [C]Daca-ti cauti mo[F]ti[C]ve sa-ncepi tratati[Dm]ve E umbra-n inima [Am]ta. Daca uiti de ea, [Em]inima ta e-n[G]tuneric [C]De-ai iu[Dm]bi mai mu[C]lt, ai fi [F]mai puter[C]nic. Edited April 20, 2015 by piedpiper
Recommended Posts