Rock'n blues Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Salut! Prietenii imi spun Marius si caut o trupa in Bucuresti. Indiferent de nivel,pot fi si incepatori. Ca genuri,unele piese rock,blues, etc. Vreau sa fie ceva din pasiune pentru pasiune mai intai de toate. Evident ca sunt dispus sa investesc la nevoie. Daca cineva doreste sa lase aici un mesaj,si vorbim tot ce este nevoie pe privat,inclusiv o inregistrare. Repet nu caut neaparat ceva foarte,foarte profi pentru ca si pentru mine este un inceput de drum.Dar vreau o formatie care sa abordeze mai multe stiluri. Imi iau si sarcina de compozitor al trupei la nevoie,daca se doreste sunt de acord sa cant alaturi si de alta voce,mai ales daca este vorba de una feminina. Va salut cu respect!
Nesatulu' Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 (edited) Da,varsta . Edited April 2, 2015 by Nesatulu'
Rock'n blues Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 aprox 20 de ani,sau 20 de ani si 2 luni .
Triaj Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Salut ! Inteleg ca numai prietenii iti spun Marius, dar de fapt pe tine te cheama Cosmin, sau Marcel...Mai Cosmine, lasa un nr de tel...Ar fi mai usor....
Rock'n blues Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 Momentan este up,pe viitor nu stiu ce sa zic.
rgcforum Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Salut Marius, Imi pare rau, dar nu m-am mai uitat de mult la adresa aia si nici aici pe forum. Trimite-mi, te rog, ceva inregistrat sau un link unde sa te auzim, la adresa ursamare@ursamare.ro. Multumim, ursa
Recommended Posts