www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Europe sau Stufstock?


LinX

Europe sau Stufstock?  

33 members have voted

  1. 1. Europe sau Stufstock?

    • 1. Europe (Brasov)
      8
    • 2. Stufstock (Vama Veche)
      8
    • 3. pe 19 seara la Stufstok si sambata, pe 20 la Europe
      1
    • 4. nici una
      16


Recommended Posts

Super de ***** faza... nu stiu cat de sigur este concertul celor de la Europe, dar in principiu ar trebui sa fie pe 20 august, la Arena sportiva din Brasov. Vedeti anuntul si pe site-ul lor oficial (http://www.europetheband.com).

Stufstock-ul este pe 19-20 si programul presupun ca l-ati vazut toti.

 

Sunt curios cam ce va alege lumea. (Eu unu tind spre Europe, gandindu-ma ca e o ocazie care nu cred ca se va mai repeta, cu parere de rau insa ca voi pierde concertele din Vama.)

Link to comment
Share on other sites

Guest om__bun

si io as alege Vama...ca nu am mai fost de multi ani la mare.... :) ...dar nu o sa merg...asa ca...stie careva cine o sa cante la nul la festival? :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Sheriff
pt ala sa va duceti

12484[/snapback]

 

Domnu' domnu' , da' parca serveati si dumneavoastra Iurop... v-atzi razgandit?

Link to comment
Share on other sites

Guest p_aciulea

nici una

 

Europe sucks (a se citi ca nu-mi place mie), iar la stufstock nu am fost niciodata si nu vreau sa stric traditia.

 

in eventualitatea in care ajung weekendul ala in Vama, o sa ma duc la paintball, e mai interesant. si poate arunc si o ocheada la concerte.

Link to comment
Share on other sites

Guest Steven

Concertul Europe a fost anamat o data de pe 25 iunie, asa ca cine stie daca nu va fi amanat inca o data.In Vama nu prea am pe cine sa vad anul asta...Asa ac nici unul :)

Link to comment
Share on other sites

Guest sadus
Domnu' domnu' , da' parca serveati si dumneavoastra Iurop... v-atzi razgandit?

 

am zis "europe all the way" :) read more carefully next time

Link to comment
Share on other sites

Guest p_aciulea
paintball...unde?!

12518[/snapback]

 

 

in vama, undeva pe strada care terce pe langa Club A, nu strada de pe langa plaja, ci cea care urca spre case.

 

4000 lei/bila non-stop

 

Powered by Expirat

Link to comment
Share on other sites

Guest Johnny I

din pakte nici una din variante pt mine... ca nu am cum sa ajung dar dak ar fi sa aleg, cred ca m-as duce la vama ca in afara de the final countdown nu imi place mai nik din ce au scos.... to glammy 4 me

Link to comment
Share on other sites

Guest Hetfield_escu
europe all the way.O sa fie john norum acolo.Un mare chitarist, macar pt ala sa va duceti

12484[/snapback]

 

John Norum nu mai e la Europe din '88.Eu cred ca ma duc sa-i vad totusi.Au fost un nume in anii '80.Pana mea am crescut cu ei si cu Bon Jovi pe vremea lui Ceasca.Nu am mai ascultat nimik de dupa 86 incoace facut de ei insa final countdown ,rock now si carrie vor canta sigur.Macar pentru astea merita vazuti.

Link to comment
Share on other sites

Guest Sheriff

De fapt John Norum s-a intors la Europe, cu el au inregistrat albumul Start from the dark, si cu el vor canta si la Brasov (ca si in restul turneului :) )

Link to comment
Share on other sites

Guest rhcp_guitarist

Eu personal as alege Vama..e adevarat sunt cam satula de ea dar vreau sa-i mai vad pe kumm,urma,vita de vie,vama veche,zdob si zdub, luna amara & co :) cum nu pot sa merg,aleluia k tv :)

Link to comment
Share on other sites

Pacat ca Europe a cam ramas si va ramane un "one-hit-wonder" pt. f. multi. Pacat pt ca au si alte piese decat cele de pe albumul din 86, care a fost ceva mai scaldat in comercial (desi unele piese sunt misto, clar) si pe care il stie mai toata lumea. De altfel, John Norum a plecat exact dupa inregistrarea acestului album, din cauza directiei pe care o luase muzica lor.

 

Ascultati primul lor album, care este ceva mai putin definit (mai putin uniform ca genuri abordate), dar mult mai sincer si mai direct. Si putin mai agresiv chiar, daca as putea folosi termenul asta.

Celelalte 3 albume scoase pana in 91, cu Kee Marcelo pe chitara, f reusite si ele. De altfel Marcelo a facut o treaba excelenta dupa plecarea lui Norum, nefiind cu nimic mai prejos acestuia.

 

Ok, ascultati si albumul solo al lui Joey Tempest din 95 (Azaleea Place) - aduce oarecum a Destination Anywhere (Jon Bon Jovi - '96) si albumele solo ale lui John Norum sau ceilalti.. toti super muzicieni. Ce SA NU ASCULTATI este ultimul album al formatiei regrupate, Stark from the Dark, aparut anul trecut. Daca nu a fost un esec comercial eu unu sincer sper sa fie, pentru ca si-au dat cu firma in cap si imi pare rau sa remarc ca motivul pt care baietii s-au intors in formula asta nu a fost decat foamea de bani. Ca dovada au mai scos anul asta daca nu gresesc o complilatie cu piesele mai vechi. Mi se pare o chestie f. de rahat, dar asta nu inseamna ca trebuie sters cu buretele tot ce au lasat in urma.

 

Si da, Norum a revenit cu aceasta ocazie in formatie, Kee Marcelo isi vede de proiectele lui solo, ultimul album Europe prefer sa-l consider pe cel din 1991, iar despre concertul de la Brasov... sper sa se tina si sper sa vad o formatie cat mai aproape de cea din vremurile de aur (care nu echivaleaza in nici un caz doar cu Final Countdown, Carrie, Rock the Night...). Nu pricep cum pe un forum de chitaristi dc pot sa-i zic asa, sau in orice caz, pers cararora le place chitara, rockul, muzica, multi preferati sa stati acasa si sa va uitati la Zdob si Zdub. Dar fiecare cu limba lui acum.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Breezer

Ma doare inima cand vad ca mai multi au ales in sondaj sa mearga la Stufstock, decat la un concert la care eu una nici nu indrazneam sa visez.

Europe este o formatie adevarata si vorba unuia care a scris p site-ul trupei: VH1 should go to hell daca are impresia ca "Final countdown" este cea mai de ***** melodie rock din perioada respectiva.

Joey este un muzician foarte talentat, nu pot spune despre nici o melodie a lor ca nu-mi place (ma refer la cele vechi). Ultimul album e relativ comercial, ehh well :)

Oricum Europe ramane o formatie de suflet and people should "open their hearts" to it.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.