arbitr_stefi Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Pret: 2000 RON Localitate: reghin Contact: pm Link producator: warwick Stare: NouAccept schimburi: Accept schimburiOfer la schimb acest warwick rockbas corvette nou nout la cutie. Ofer si um case tot rockcase tot cu o km la bord. La schimb ma intereseaza doar chitare electrice. Ca si pret aceasta chitara este la 700 euro fara case pe tbomann. Eu vreau 2000 ron sau ceva la care dau sau primesc si dif. Este echiat cu doze active si straplock din fabrica. 2
MihaiMTz Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Salut! Este exact ce bass caut. Îți pot oferi chitara electrică si diferența. Astept răspuns. 1
ovi.pescarus Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Salut! Vrei la schimb un Ibanez JS100 la schimb + diferenta din partea mea ? Sunt si eu din Reghin pot sa ti'o dau sa o incerci daca vrei.
basalex Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 salut ! mai ai bassul asata? daca da ofer la schimb un warwick corvette$$5 rb natur pretul noua la thoman este 922 de euro!schimb deoarece vad ca bassul tau are doze jazz si pt mine poate ar fi mai bun pt stilul de muzica ce cant eu!poze ofer pe fb!tel 0729068135
Recommended Posts