Iuli Arr Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Salut! Suntem un vocal/chitarist(22) si un bassist(23) din Bucuresti. Ca nivel pot spune ca suntem intermediari, dar cu program flexibil, deci studiu zilnic. Cateva trupe de referinta: Black Sabbath, Firehouse, Poison, Ozzy, Skid Row (in principal 80's). Doua aspecte importante sunt : 1. Influentele pot varia in functie de 'chimia' care exista in trupa si de gusturile fiecaruia, deci nu e o treaba stricta. 2. In ciuda combinatiei pe care am enumerat-o mai sus nu cautam sa atingem un stil pur 80's avand in vedere ca eu sunt Bariton. Deja sunt planificate doua evenimente in afara Bucurestiului la sfarsitul lunii Martie si altele in stand-by. In concluzie cautam un Tobosar si Chitarist pentru o formula stabila. Numai bine!
Iuli Arr Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Up , doar pentru tobosar . S-a gasit chitarist.
vgtvgt Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Salut, am 34 de ani, cu experienta de scena si concerte in Turcia si, in ultimele 6 luni, in Bucuresti. Stiu foarte putin romaneste dar, in ciuda acestui fapt, m-am inteles destul de bine cu trupa de cover-uri cu care am colaborat in Bucuresti. Consider ca, muzica are limba ei pentru a fi si a o face inteleasa. Detin 2 seturi de tobe electronice Roland TD4-K/ TD15-K si pedala dubla. Multumesc pentru timpul acordat. O zi cat mai buna. 0720 947 987
y3kro Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Salut. Noi ne cautam vocal (sau vocal/chitarist) daca te intereseaza sa fii in 2 proiecte (al tau si in al nostru)... https://forums.rgc.ro/topic/106255-cautam-vocal-bucurestipitesti/ Ce zici?
Iuli Arr Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Imi cer scuze , s-a gasit si tobosarul pana la urma. Cat despre alte proiecte muzicale ...nu imi permit atata timp iar stilul nu ma prea atrage . P.S: Totusi suna bine ce am auzit acolo
baluta_mihai_sorin Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 basist / chitarist din Bucuresti, 30 de ani cu experienta si piese proprii 0726380477 baluta_mihai_sorin@yahoo.com
Recommended Posts