www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Iuli Arr

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Iuli Arr

  1. Pret: 650 RON Localitate: Bucuresti Contact: iulian.isp@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut, Vand Blackstar HT-Dual, pedala de Drive/ Distort pe doua canale Pedala are doua output-uri, unul normal si un "emulated output" care presupun ca are o impedanta mai mica, folosit pentru intrare directa in mixer. Are 3 canale dintre care doua pot fi folosite de footswitch-urile aferente. Primul canal are optiunea de crunch/clean ce poate fi folosit ca un boost pentru clean sau cu ceva mai mult gain pentru overdrive. Al doilea canal pleaca de la un drive subtil(la gain mic) pana la distortion destul de agresiv. Cele doua canale au circuite separate. Partea frumoasa este potentiometrul ISF, un fel de blend intre tonul american si cel british, astfel ofera multe posibilitati alterand tonul foarte mult. Reuseste sa imite destul de bine dinamicile oferite de un amp pe lampi chiar daca e folosita cu amp-uri pe tranzistori( asta-i si frumusetea) Lampa nu necesita inlocuire, n-a fost cantata prea mult. A vazut un singur gig pana acum, in rest n-a fost folosita prea des (cateva ore pe luna). Singurele defecte sunt zgarieturile in zona footswitch-urilor si pe langa piulitele de output pe care le-am strans neinspirat cu un patent. Se poate vedea in poze Accept schimburi doar cu marshall mb30 sau monitoare de studio(entry level). Se poate proba in Bucuresti, str. Margeanului. Nu trimit prin curier.
  2. Pret: 2000 RON Localitate: Bucuresti Contact: iulian.isp@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salutare, Vand un combo de bass Hartke ( HA3500+VX3500) Sunt al doilea proprietar. Inaintea mea a fost tinut doar intr-o sala de repetitii, intr-un mediu curat, iar de un an este la mine(tinut doar in apartament) Nu prezinta niciun fel de urma de uzura, mocheta e intacta si aspirata constant, nu are zgarieturi sau lovituri avand in vedere ca n-a fost mutat prea des, Am certitudinea ca n-a fost schimbat nimic in interior, suruburile fiind neatinse, iar totul functioneaza corect. Sunetul este decent pentru un 4x10, are un sunet mai cald decat cele din seria cu difuzoare de aluminiu(parerea mea). Head-ul ofera multe posibilitati mai ales datorita preamp-ului pe lampa(stock Sovtek 12ax7wa), egalizator pe benzi, Accept schimburi cu amp-uri mai mici, maximum 100w, de preferat marshall / fender sau monitoare de studio(mid/entry-level) Se poate proba in Bucuresti, str. Margeanului.
  3. Imi cer scuze , s-a gasit si tobosarul pana la urma. Cat despre alte proiecte muzicale ...nu imi permit atata timp iar stilul nu ma prea atrage . P.S: Totusi suna bine ce am auzit acolo
  4. Salut! Suntem un vocal/chitarist(22) si un bassist(23) din Bucuresti. Ca nivel pot spune ca suntem intermediari, dar cu program flexibil, deci studiu zilnic. Cateva trupe de referinta: Black Sabbath, Firehouse, Poison, Ozzy, Skid Row (in principal 80's). Doua aspecte importante sunt : 1. Influentele pot varia in functie de 'chimia' care exista in trupa si de gusturile fiecaruia, deci nu e o treaba stricta. 2. In ciuda combinatiei pe care am enumerat-o mai sus nu cautam sa atingem un stil pur 80's avand in vedere ca eu sunt Bariton. Deja sunt planificate doua evenimente in afara Bucurestiului la sfarsitul lunii Martie si altele in stand-by. In concluzie cautam un Tobosar si Chitarist pentru o formula stabila. Numai bine!
  5. Update: Accept si schimburi de tot felul . Sa vedem ce iese:)
  6. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: iulian.isp@gmail.com Link producator: http://www.samsontech.com/hartke/products/cabinets/hydrive-cabinets/hx810/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! M-am hotarat sa vand rig-ul de bass sa trec pe ceva mai mic (tot hartke ). Motivul principal pentru care il vand este ca ma axez sa investesc in altceva decat muzica. Cabinetul si statia au fost cumparate in august 2013 si mai are garantie inca un an la MCmusic. A fost cantat intr-o sala de repetitii in septembrie anul trecut si de cateva ori in urmatoarele luni in apartament la volumul de 1/10. A fost cantat aproximativ 110 ore insumat. Despre statie nu sunt multe de spus . Preamp pe lampa ,Egalizare pe 3 benzi , Bright switch ,limiter ,intrare activ+pasiv , panoramare in cazul in care este folosita cu 2 cabinete,Di out, Loop send/return . Iesirile sunt in felul urmator : Dual parallel mode: 2x225 W la 8 ohmi, 2x320W la 4 ohmi ,2x545W la 2 ohmi. Bridge mode: 1x750W la 8 ohmi, 1x1100W la 4 ohmi. Mentionez ca este statie de rack Despre cabinet , personal sunt foarte incantat de seria asta si de ce pot scoate difuzoarele respective. Dar totusi recomand testarea cu setarile proprii si gusturile proprii . Un bonus important la cabinetul asta il reprezinta rotile avand in vedere ca are in jur de 60 Kg,are un maner in partea de sus si doua laterale. Distanta minima de la care se poate auzi cel mai concret ce scoate cabinetul este de 4 metri ,deci e fain pentru scena . Include si tweeter in jumatatea de sus a cabinetului . Poate fi testat in Bucuresti .Voi reveni cu poze de actualitate. Pretul pentru tot rigul este de 5 300 Lei usor negociabil in conditiile in care a fost cantat putin ,a fost intretinut si faptul ca este inca in garantie . In conditiile in care cineva doreste doar cabinetul pretul este in jur de 4000 Lei.
  7. Pret: 0 RON Localitate: Brasov Contact: iulian.isp@gmail.com Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand urmatoarele: BOSS GT-6B . Procesor de efecte pentru bass ,include alimentator . Pe langa efectele simultane (Compresor,OD/Dist,Chorus,Reverb,Delay,Preamp,Speaker,Egalizator,Wah,FX-1,FX-2) ,cand alte efecte nu sunt active Compresorul ,Delay-ul si Reverbul merg Analog. Alta chestie interesanta este ca se poate schimba ordinea efectelor . Are si suport midi si o iesire pentru CTL extern.Include alimentator . Are o singura zgarietura insesizabila in partea stanga . Pret:300 e DigiTech RP350. Procesor de chitara ,nu se mai fabrica de prin 2010 .Stiu ca l-am cumparat cu putin timp inainte sa se termine seria. Nu prezinta probleme funcionale , nici zgarieturi.Are 11 efecte simultan+drum tracks pe diferite stiluri.Pret:500 Ron DigiTech A100. Procesor de chitara, suporta 8 efecte simultan, include drum tracks ,nu are pedala de expresie. Nu include alimentator ,dar merge foarte bine pe baterii.Are mici zgarieturi in lateral. Pret:180 Ron Amplificator de Bass Warwick Sweet 25.1 . Are 250W ,Difozor de 15", dif de 8" si tweeter cu switch. Front panelul include : Gain ,Compresor,compresor rate, Cont.Grade,Bass,Low Mid,High Mid, Treble,Bright,Deep,Mute,Master Volume. Singurele probleme sunt :butonul de mute care nu functioneaza ,iar stofa in care este invelita este zgariata putin prin parti. Pret 1200 Ron Pot reveni cu alte poze sau chiar filmari, in functie de ce doriti sa vedeti.
  8. Ti-am lasa intr-un mesaj cateva date de contac . Disponibil oricand.
  9. Eu as fi interesat. Care ar fi conditiile sa ma alatur?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.