arbitr_stefi Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Pret: 1200 RON Localitate: reghin Contact: pm Link producator: Aria Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiVind sau schimb chitara Aria Pro II Deluxe Flying V. Chitara a ajuns la mine in urma unui schimb si in comparatie cu anii lui zic ca e intr-o stare foarte buna. Este fabricat in Japonia , are git comod si sunet foarte bun. Astept oferte in pm. 2
Razvan S. Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Am cablat-o eu inside at some point, pt ca cineva umblase inainte, plus saddle-urile sunt de wilkinson, pt ca originalele nu permiteau intonarea exacta E o chitara foarte ok, mie mi-a facut placere sa o am , very expressive dupa cum se poate auzi si in linkul meu de 16khz calitate Dozele sunt Matsumoku Hot Blade, scroll mai jos Multa bafta! http://www.matsumoku.org/models/ariaproii/cs/cs-350.html
Nenea Rau Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Eu am avut-o de la Razvan dar am fost nevoit sa o dau din motive care nu fac obiectul acestui topic. Pretul, pentru ceea ce poate chitara, este chiar mic. Up!
Razvan S. Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Inca nu s-a dat? Pff Secunda 46, am gasit sample, tras de 2 ori stanga dreapta, Pyramid of Cheops(Malmsteen), cu volum ceva mai tare decat piesa Tuna gi gi.ogg
arbitr_stefi Posted May 27, 2015 Author Posted May 27, 2015 Poate e mai bine sa tin chitara... Toată lumea cauta doar chitare noi la sfert de pret... Însă cine a încercat pina acum chitara a rămas cu gura căscată cit este de comod gitul si sunetul. 1
Recommended Posts