Salvez Planeta Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0761067149 Stare: NouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand sintetizator monofonic cu tonuri unicat. Am si card la ea .Tonurile sunt in toate cele 3 banci. A,B si C(CARDUL) . Aranjez si alte clape cu tonuri unicat in Romania. Kronos, M3,alte modele de la Korg.Mai jos este un demo cu cateva tonuri de pe sintetizator. http://www.dailymotion.com/video/x2ghcuv_korg-prophecy_music Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00pstar Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Pret, ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvez Planeta Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 cu tot cu card si tonuri 800 de euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvez Planeta Posted March 12, 2015 Author Share Posted March 12, 2015 ups, se vinde cardul si separat cu tonuri sau fara . am si tonurile originale ale clapei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00pstar Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Eu stiu ca fiecare cere cat vrea, dar ia-o ca pe un sfat. Pretul pentru aceasta clapa este in jur de 300 de Euro, iar in jur de 500 gasesti Korg Z1 care e un Prophecy polifonic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvez Planeta Posted March 16, 2015 Author Share Posted March 16, 2015 asa este .dar cardul costa, tonurile costa . eu numai pe un set de 32 de tonuri de la basari am dat 130 de dolari plus inca 3 bancuri cu 50 de euro luate impreuna . 800 de euro nu este batut in cuie ,se mai negociaza ceva . Poate cine o doreste nu vrea cardul ,sa nu vrea tonurile. eu stiu?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvez Planeta Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 up . tonuri lucrate profesional ,cumparate de la un studio din america . tonuri lucrate special pentru zona balcanilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvez Planeta Posted July 13, 2015 Author Share Posted July 13, 2015 Eu stiu ca fiecare cere cat vrea, dar ia-o ca pe un sfat. Pretul pentru aceasta clapa este in jur de 300 de Euro, iar in jur de 500 gasesti Korg Z1 care e un Prophecy polifonic. In romania doar Adrian Minune mai are unul cu tonuri incarcat . De-asta si cer banii astia, Adrian nu are cardul de tonuri la el si nu cred ca are nici toate tonurile care le am eu . Stiu sigur ca Adrian are acasa un prophecy cu tonuri . Nu tinea Adrian degeaba un syntetizator de-asta si mai ales daca nu suna bine cu tonurile bagate.Cu ce vine din fabrica sigur nu avea Adrian .Clapa asta ,la ce tonuri are pe ea, este bijuterie.Fac pariu ca daca ar stii lumea ca Adrian are clapa asta si daca ar auzi cum suna cu tonuri pe ea, nu ar ai canta prea multi lautari cu M3 sau Kronos. Ar canta pe Prophecy .Dau si tonurile separat ,cu 200 de euro tot ce am eu in clapa. 64 in A 64 in B si inca 64 in C, pe card Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvez Planeta Posted August 23, 2015 Author Share Posted August 23, 2015 (edited) Garantat nu mai are nimeni in Romania tonurile care sunt pe ea. Pretul ramane neschimbat . Clapa, card de tonuri, husa korg originala, cablu de alimentare, cablurile mono de statie .Si toate cele 4 bancuri de tonuri pe care le detin pe un stick,plus banca de tonuri originala care a fost in ea ca am schimbat toate tonurile din memorie . In ea sunt doar 3 bagate ,alese din cele 4 bancuri . Pret 800 de euro Edited August 23, 2015 by Salvez Planeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts