chidoryngun Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Pret: 150 RON Localitate: Tg. Mures Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Vand pedala de distortion Joyo US Dream in stare perfecta, in cutia originala. Pe net sunt destule review-uri, in principiu e o copie de Suhr Riot- distortion high gain, masiv cu spectru tonal destul de variat. Am folosit pedala pentru lead (de la Guns'n'Roses la Metallica and beyond), dar cum mi-am schimbat setup-ul cam sta degeaba. Sunt interesat de schimburi (cu diferenta +- daca trebuie), in special cu o pedala de fuzz, dar sunt destul de deschis, haideti cu dubioseniile ciudateniile voastre! Pretul de vanzare e 150 de lei usor negociabil. Costul transportului e asigurat de cumparator.
chidoryngun Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 As prefera ca propunerile sa fie trimise prin PM, sa fie cat de cat curat anuntul. Up!
Andrei Florea_26148 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Hopa sus!Pedala superba si un vanzator de incredere \m/
Recommended Posts