www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

chidoryngun

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by chidoryngun

  1. Pret: 1000 RON Localitate: Tg. Mures Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand chitara electrica Ibanez GRG 220DEX. Are bridge de tip Floyd Edge III si double locking ce tine intonatia foarte bine, indiferent de cat se abuzeaza floyd-ul. Am schimbat doza din bridge cu un Seymour Duncan JB (cumparat in stare mint) si odata cu aceasta si pot-urile. Doza de neck are un sunet cald, placut si nu am considerat ca merita schimbata. Mentionez ca sunt al doilea proprietar, singurul defect al chitarii este ciobitura de langa jack cu care am luat-o (la mine a stat in puf). Bineinteles, nu afecteaza cu nimic sunetul; am pus un sticker rosu peste, imi place mai tare asa. Dupa parerea mea este cel mai bun gio pe care am pus mana, gatul este comod, rapid, chitara are o greutate rezonabila si un sunet frumos. O vand din cauza stilurilor ce le abordez in prezent- funk, jazz, blues, dorind altceva. Chitara a dus de la Carrie Underwood la Guns'n'Roses si Metallica and beyond. Cu ea dau si o husa Rockbag, doza veche din bridge si bara de la tremolo. Corzile sunt Ernie Ball Hybrid Slinky, schimbate ieri. Aici sunt niste poze cu chitara mai in detaliu si un videoclip cu chitara in actiune (de apreciat chitara si nu greselile bajetului din stanga de care e atarnata, oops ). Am numai o poza in care se vede ciobitura. Sunt deschis oricaror intrebari sau propuneri Ah, si o cheama Cristina. https://youtu.be/sxwJdJeVV2s
  2. Cum se intelege chitara cu o doza activa si una pasiva? De asemenea, exista varianta cumpararii chitarii cu dozele stock?
  3. As prefera ca propunerile sa fie trimise prin PM, sa fie cat de cat curat anuntul. Up!
  4. Pret: 150 RON Localitate: Tg. Mures Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand pedala de distortion Joyo US Dream in stare perfecta, in cutia originala. Pe net sunt destule review-uri, in principiu e o copie de Suhr Riot- distortion high gain, masiv cu spectru tonal destul de variat. Am folosit pedala pentru lead (de la Guns'n'Roses la Metallica and beyond), dar cum mi-am schimbat setup-ul cam sta degeaba. Sunt interesat de schimburi (cu diferenta +- daca trebuie), in special cu o pedala de fuzz, dar sunt destul de deschis, haideti cu dubioseniile ciudateniile voastre! Pretul de vanzare e 150 de lei usor negociabil. Costul transportului e asigurat de cumparator.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.