Cosmin Iorga Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Pret: 1750 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0752 182 300 Link producator: http://www.thomann.de/ro/line6_pod_hd500x.htm Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Vand procesor de chitara Line6 Pod HD500X aproape nou. Procesorul a fost folosit numai in casa si la repetii. Nu are nici macar o urma de zgarietura pe el. Este probabil cel mai bun procesor de chitara din cate am testat. Cu regret ma despart de el, dar am nevoie de bani pentru un cabinet Marshall MR1936 2x12'. Accept schimburi numai in conditiile in care il pot schimba cu cabinetul mai sus mentionat plus diferenta. Procesorul fost cumparat de pe thomann in data de 10.07.2014. Vine la pachet cu factura, garantie (valabila doi ani de la achizitie), manual de utilizare si adaptoare pentru prizele din diferitele tari. Am atasat un link pentru a va face o idee de sunetele pe care le ofera: La cerere se mai pot adauga poze. O zi buna, Cosmin Iorga Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabolc Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Salut schimb nu te intereseaza cu un combo Vox VT40+ impreuna cu un footswitch si un Ernie Ball VP JR6180 toate in stare perfecta, foarte putin folosite,daca esti interesat iti trimit si poze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmin Iorga Posted March 21, 2015 Author Share Posted March 21, 2015 Salut. Iti mulțumesc de oferta dar nu sunt interesat de schimb. Am reușit sa cumpăr atât un amp Blackstar cat și un cabinet Orange. In momentul de fata dau la schimb procesorul împreună cu PRS-ul meu Tremonti SE standard pentru un Gibson de valoare aproximativa Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky_o7 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 te intereseaza un t rex soulmate? e nou https://forums.rgc.ro/topic/106949-t-rex-soulmate-nou/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmin Iorga Posted April 8, 2015 Author Share Posted April 8, 2015 Vandut. Se poate inchide topicul. Multumesc RGC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts