Hyper10n Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Va salut! Am un Fryette 2502 si nu i s-au schimbat lampile deloc, el fiind din 2009 din cate vad scris in interior. In logica mea, banuiesc ca de cele mai multe ori s-a folosit numai canalul A si lampile de pe canalul B, chiar daca au stat in standby cand a fost folosita puterea, ar trebui sa aiba "mai multa viata" ramasa in ele. Dupa cum banuiti ca vreau sa intreb, pot schimba lampile din canalul A cu cele din canalul B? Fara sa fac bias? Ele sunt toate imperechiate, in poze se vad toate detaliile clar. Pe de alta parte e posibil ca cineva sa se mai fi gandit la asta si sa o fi facut deja. Va multumesc frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 E recomandabil sa ii faci rebias, oricum dupa ceva timp de folosire lampile se uzeaza inegal, deci trebuie rebiasate. Asta ca sa obtii cele mai bune rezultate, altfel le poti muta linistit fara probleme (dupa cate stiu eu, vor veni greii cu mai multe amanunte). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 .... oricum dupa ceva timp de folosire lampile se uzeaza inegal, Nu este obligatoriu . Sunt mai multi factori care concura la acest lucru . Sau care , din contra, sa previna acest fenomen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 Inca mai am nevoie de pareri, ce ati face in situatia asta? Mentionez ca fiecare canal are stand by-ul lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Numai daca le masori poti stii exact cata viata mai au . In mod normal tuburile finale trebuiesc schimbate dupa o perioada de timp care poate fi intre 6 luni si 18 luni, in functie de cum sunt folosite ,bias-ate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts