Mihai Souca Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Pret: 300 RON Localitate: Zalau/Cluj Contact: pm Accept schimburi: Nu accept schimburi Egalizator de bas Boss GE-7B . E made in Japan in anii '80. E calitate buna. Merge doar pe baterie . ( Eu il puneam in pedalboard primul si asa nu se consuma bateria degeaba). L'am folosit si cu chitara si cu bas si se comporta foarte bine. Delay cu modulatie analog, facut de _wheer ( sau Gergely Hadady ) in Ungaria. E true bypass si functioneaza foarte bine. Am facut un mic demo. Nu dati cu pietre pentru skilurile mele cu pedalele de delay Va puteti face o idee cat de cat. Ma grabesc sa cumpar ceva ( un cabinet Kustom de210h in caz ca are cineva) , deci pretul este doar 300 de lei pentru amandoua. Merita mai mult, dar nu prea le folosesc si prefer sa le dau mai repede.
Mihai Souca Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Siiii... am uitat demo'ul https://www.youtube.com/watch?v=7nDCCLkD_hY
Mihai Souca Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Delay'ul s'a dat si egalizatorul il pastrez deocamdata. Merci RGC!
Recommended Posts