ciprian gabriel Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Pret: 0 RON Localitate: bucuresti Contact: ciprian.barbu00@yahoo.com Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburi buna ziua am o chitara electrica care sta fix de pomana prin casa daca e cineva dornic s aincecapa un proiect cu ea...adica ar trebui setat grif-ul..schimabte corzile...umblat la poturi... as regla-o eu dar nu prea imi mai permite timpul in fine una peste alta cu minim de timp investit cred ca se poate obtine o electrica decenta pe grif scrie washburn configuratie este h-s-s de asemenea mai am o interfata usb behrigher un preamp pe lampa art tube...etc sunt deschis la unele schimburi sau le vand contra unor sume modice de bani contact ciprian.barbu00(mess)
ciprian gabriel Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 (edited) tocmai ce am specificat...ma bate tehnologia rau...nu stiu sa pun poze aici din pacate:))) intrati pe mess sau lasati o adresa de mail si am facut poze....la cerere fac si mai multe Edited January 30, 2015 by ciprian gabriel
ciprian gabriel Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 inca disponibil pret chitara sa va scutesc de comentarii inutile 300 ron...behrigher 50 preamp lampa 200 ron detalii si discutii ciprian.barbu00 pe messenger la fel si poze
ciprian gabriel Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 sau cu obiective blitzuri foto chestii de gen daca e vreun doritor...va fac o oferta youngno 560IV costa undeva la 400ron..schimb cu unu de asta
ciprian gabriel Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 schimb ce am in enunt(chitara+preamp+berhigher) cu aparatura foto
Recommended Posts