DragosT Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Îndrăznesc să vă propun pentru audiție o melodie nouă, în stilul propriu și personal. Exceptând vocile de backing, totul a fost făcut de mine, dornic să vin cu ceva nou în condițiile în care trupa cam stagnează. Știu că vocea nu e punctul meu forte și nu cred că voi emite vreodată pretenții de mare vocalist, dar cred că mesajul versurilor poate, câteodată, să detroneze performanța vocală https://www.youtube.com/watch?v=LZNQLrAfjA8 Like it? Share it! Și de asemenea dați-mi de știre ce e bine și ce nu e. 1
Mihai Souca Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Mi'a adus aminte de cantecele alea de la vacanta mare. Am zambit de cateva ori . Nu te stresa ca nu ai voce perfecta sau de astea. Daca te simti bine si nu ii dor urechile pe restu, da'i inainte!
DragosT Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Mersi de feedback. Dacă te-a făcut să zâmbești, înseamnă că și-a atins scopul. În curând termin o nouă piesă parodică - un stil de urmat pt mine
un chitarist Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Din pacate imnul asta e valabil si pentru tramvaiele 1 si 21, si pentru autobuzul 682...si cred ca si pentru multe altele... 1
Recommended Posts