danmarii Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Pret: 3000 RON Localitate: Bucuresti Contact: damar.v1.0@gmail.com Link producator: http://intl.fender.com/en-RO/basses/jazz-bass/aerodyne-jazz-bass-rosweood-stained-fingerboard-black-no-pickguard/ Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburi Buna ziua! Vand bass-ul meu preferat : un fender aerodyne jazz bass deluxe. Sunetul scos de dozele split single-coil Precision Bass middle pickup si single-coil Jazz Bass bridge pickup pasive ii egaleaza, ba chiar ii depasesc frumusetea si va spun ca inca nu am vazut un bass atat de frumos de cand il am (2004). Sunt al doilea proprietar, primul importandu-l direct din Japonia. Are urme de uzura, dar nu care sa-i afecteze in vreun fel sunetul sau eleganta. A fost intretinut cu grija si daruire. Il vand deoarece doresc un sunet mai grav, mai inspre music man sau un fender jazz bass deluxe cu 5 corzi Sunt dispus sa-l schimb pe aceste variante, sau pe alte oferte, daca le consider interesante - oferte cu 5 corzi de jazz Va multumesc!
Andrei Florea_26148 Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Desi ai spus ca nu ai fi interesat totusi why not te-ar interesa un Ibanez ATK800 Premium The Stingray Killer
Recommended Posts