winci Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 (edited) Schimb Tronical tune set type A, pentru Gibson cu Type C, pentru Stratocaster. Acest Tuner Set a fost cumparat de la Thomann, la 6 septembrie 2014, deci mai este in garantie. Pe mine m-a costat tot cu transport, putin peste 1400 lei. A fost montat pe un Gibson, dar am vandut chitara cu tunerele originale. Momentan am trecut la Fender Stiu ca sansele sunt minine sa gasesc pe cineva care ar vrea as schibe asa ceva, am considerat, ca o incercare nu strica. Acest tune set este in stare perfecta atat estetic, ct si functional. Pe poze se poate observa ca mai are tiplele pe cheite. Acumulatorul a fost incarcat, doar odata. Daca nu gasesc pe cineva cu care sa fac schimbul, as vinde, ca acum chiar nu am nevoie de asa ceva, si sta degeaba intr-un sertar. Pret informativ 1000 RON, transportul din partea casei, deci inclus in pret. Pretul este usor negociabil, in limitele bunului simt. Aceasta poza a fost facuta mai de mult cand a fost montata pe chitara. Astept ofertele Edited December 30, 2014 by winci
winci Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 (edited) Pretul nu este batut in cuie. Sunt dispus sa negociez doar cu oameni seriosi, care chiar sunt interesati sa cumpere. Astept oferte in PM. LA MULTI ANI! Edited January 3, 2015 by winci
winci Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Multumesc RGC. Se poate inchide topicul.
Recommended Posts