malex Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 dupa cum scrie si in titlu: set doua humbuckere, negre, scoase de pe o chitara Hohner; suna gras si se preteaza foarte bine la "rautatzi" pe doza de la bridge (cu basi si inalte ceva mai pronuntate decat mediile - dar asta s-ar putea sa fie si o influenta a lemnului chitarei) si cel mult jazz pe neck - pentru blues e putin prea tare doza de neck (sunt 99% convins ca sunt high-output); suna foarte-foarte apropiat de Seymour SH4+SH2 (setul asta l-am pus acu' in chitara si am constatat ca aproape am dat banii degeaba - da' nu ma mai apuc inca o data sa fac schimbul nici impuscat); sunt numai cu doua fire, deci fara posibilitate de split (asta e o diferenta fata de SD ); distanta intre poli este normala (deci se preteaza la bridge fix sau vintage tremolo; la scule cu Floyd pot aparea mici decalaje intre pozitia corzilor si poli - coarda nu va fi exact pe mijlocul polului magnetic). pret / set: 400 lei
Trex Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Hmm poate m-ar interesa pe mine. Mai e valabila? si de pe unde esti ?
malex Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Oferta e valabila. Bucuresti. Da-mi PM sau email.
malex Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 anuntul ramane valabil in continuare
Catalin S. Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Scuze off topicul dar vezi ca abia ai postat anuntul asa ca mai ai rabdare ! Eventual daca le faci cadou poate se inghesuie careva. Bafta la vanzare !
Recommended Posts