www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am un delay Way huge Echo puss cumparat de nou din magazin,l-am folosit nu de multe ori si brusc nu mai funtioneaza.Ultima data acum 3 luni mergea fara probleme.De atunci nu l-am folosit.Azi am incercat sa-l pun in functiune cu acelasi alimentator folosit la toate pedalele si nu se aprindea nici led-ul,nimic.Am incercat si cu baterie si tot la fel.De cand l-am cumparat l-am folosit in mod corect, alimentat cu polaritate pe minus,nu a fost trantit l-am folosit in mod normal si alte pedale.O sa ajung la electronist cu el sapt. asta dar imi puteti spune care sa fie cauza?

Posted

Daca mai este in garantie, du-te cu el la magazin si ori iti dau unul nou ori ti-l repara.

L-am cump.din usa s-a umblat in el pt. a schimba o piesa ,nu ca ar fi fost defect ci pt. a taia semnalul dry si a obtine doar semnal wet prin bucla de efecte in paral.Dar nu a fost nici o problema a functionat f. bine cu modificarea facuta.

Ideea e ca asociez poate  defectiunea cu faptul ca a fost umblat in el, poate ca are sau nu are legatura, aici nu inteleg...

Posted

depinde cum s-a facut modificarea aia ... eu parca pun pariu ca cineva a suntat cu un fir calea de dry si a scos spre iesire doar ce a considerat el ca vine ca "wet" ... problema e ca s-ar putea sa fi facut injectie de semnal invers in etajul de "dry" cum ii spui tu, sau sa-i fi facut pur si simplu vreo nasoala (scurt, ceva) unei piese.

• 2 weeks later...