Kta Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 (edited) Vand Roland Alpha Juno 2, sintetizator analogic polifonic (6 voci), fabricat cca. 1986, cu card de memorie. Estetic, arata foarte bine pentru varsta lui. Tehnic, are cateva probleme: cablu de alimentare e cam "obosit" si ar trebui schimbat, sliderul de volum face putin zgomot si ar trebui curatat, doua clape (sol1, sol#3) trimit velocity maxim indiferent cat de incet sunt apasate si o clapa (do5) nu functioneaza (trimite semnal doar daca se apasa foarte tare pe ea). Intr-una dintre poze am pus sageti la cele trei clape cu probleme. Am inteles de la cineva care se pricepe la chestii din astea ca se pot schimba relativ usor contactele pt clapele respective. Pret fix 200 Euro. Edited December 4, 2014 by Kta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kta Posted December 5, 2014 Author Share Posted December 5, 2014 Sunt interesat de schimb cu un Akai APC 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acidonthesea Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Cineva a cantat la el pana a stricat clapele si a dus vopseaua .Probabil ca i transpirau mainile.Vreun virtuos al pianului.Lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kta Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 Posibil. Eu l-am cumparat prin '97 de la un tip care canta pe el la ceva biserica si deja vopseaua era dusa in zona pitch-band-ului. L-am folosit vreo 2-3 ani dar destul de rar si cu bun simt iar pe urma mi-am luat alte scule si synthu asta a intrat de atunci in hibernare. Clapele respective au inceput sa faca figuri la o vreme dupa ce l-am luat, insa nu stiu daca au fost abuzate de proprietarul (proprietarii) anteriori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acidonthesea Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 ceva la schimb din/cu ce am eu?daca mai e valabil anuntul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kta Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 Salut. Din pacate nu mai e valabil anuntul. Am vandut sintetizatorul acu o luna si ceva. Din ce ai tu m-ar interesa interfata Tascam, insa doar daca esti interesat de un schimb cu ce am eu (un Roland Fantom S88, si un mixer pe firewire Alesis Multimix). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts