ciuci Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 ar fi fain ca in threadurile de "votare si comentarii" de la dueluri, si eventual in alea de la inregistrarile noastre, sa fie un mp3 player asemanator celui de la profilul fiecariuia, care sa contina in playlist, toate inregistrarile care au fost postate in threadul respectiv....
cearny Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Corectat si implementat - pentru inceput la duelul de Craciun Va rog sa ne scrieti aici sau la forum feedback cum se comporta la voi.
dgeekoo Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Super utila faza asta cu playerul in capatul threadului. Ii dau drumul si imi vad de treaba. Exceptional de util. Merge foarte bine. Bravo meseriasilor!
ciuci Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 ar fi tot la fel de fain daca la "Al cui e rifful?" ar aparea in coada paginii un mp3player cu ultimul atasament, sau cu toate puse in ordinea inversa postarii....si topicul ar merge mai bine daca ar fi lipit
Guest GabeTheFatso Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Care-i faza cu Playeru ca n-am priceput. Nu stiu, io-s din ala care trebuie sa-i dai cu bata-n cap pana isi da seama, da unde-i MP3 Playeru ca n-aveam nimic la Profile?
Guest _Theo_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 in profilul fiecaruia la galerie muzicala nu se dau mp3-ere moca
Guest Wierdguy Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 orice melodie care o pui pe site se regaseste in mp3 player..... sau cel putin asa cred
ciuci Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 ar fi tot la fel de fain daca la "Al cui e rifful?" ar aparea in coada paginii un mp3player cu ultimul atasament, sau cu toate puse in ordinea inversa postarii....si topicul ar merge mai bine daca ar fi lipit
Recommended Posts