www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupa Romaneasca De Tribut Queen Roq Cauta Basist Si Luminist


ovi_turcu
 Share

Recommended Posts

Salutari!

 

Sunt Ovidiu, vocalul si coordonatorul trupei RoQ (trupa romaneasca de tribut Queen).

 

Cautam inca doi membri in trupa:

 

1. Basist. Experienta cel putin medie, sa poata invata cantece relativ rapid, sa stea bine cu memoria (pentru ca basul de Queen e foarte variat si divers), si sa fie precis.

 

2. Luminist. Oricine cu ureche muzicala ritmica buna poate face luminile la RoQ. Bineinteles, memorie.

 

 

Cel mai important aspect este ca nu dorim mercenari, noi nu facem acest lucru numai pentru bani. In primul rand, dorim sa facem ceva deosebit, care nu s-a mai facut la noi la modul serios, adica un proiect adevarat de tribut Queen. Tribut Queen, NU imitatie Queen. Practic, cantam Queen dupa "partiturile originale", dar cu interpretare proprie. Proiectul este 50% audio, 50% show, adica cu lumini, proiectii video, fum, etc, spot de urmarire coordonate. Practic, un proiect adaptat pentru publicul 2014, care nu mai vine la un concert unde stau 5 oameni agatati pe scena si canta cantec dupa cantec.

 

Trupa are sala de repetitii gratis, repetitiile sunt exclusiv in weekend: sambata 11:00 - 13:30 si duminica 14:30 - 17:00. E foarte important sa se vina la repetitii de fiecare data, si cu lectia invatata.

 

Dorim oameni foarte seriosi, dedicati, care sa ne fie alaturi la bine si la greu, si, de ce nu, cu care sa dezvoltam o prietenie deosebita si sa ne simtim cu totii bine cantand.

 

Ca sa zic si 3, ne-ar fi bun si un impresar :) (iarasi, cu calitatile de mai sus, dar, sa inteleaga bine ce vrem sa facem ca proiect si, bineinteles, bun la booking de cantari).

 

Site-ul nostru este www.roq.ro, pagina de FB, Youtube, etc gasiti acolo in dreapta sus.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Q5EKukMjpL8

 

Cine e interesat, plz lasati un mesaj pe ovidiu.turcu@roq.ro.

 

Toate bune!

 

Ovi

Edited by ovi_turcu
Link to comment
Share on other sites

Iar cu luminile nu e complicat... nu avem nevoie de un om doctor in DMX, console, nebunii. Ne trebuie un om care sta beton cu ritmul si bine cu memoria.

 

Practic, la orice cantare, va lucra in tandem cu luministul din locatie / al "scenei", in sensul ca va aprinde si va stinge toate luminile din butonul de BLACKOUT in anumite locuri ale cantecelor (show-ului), si va actiona Blinder-ele pentru public manual, tot in anumite locuri (dupa feeling-ul lui artistic), jucandu-se astfel cu publicul. Nu pare mult, in sensul ca nu e chiar asa de multa munca, dar e super FUN sa te joci cu lumina si sa decizi cand lasi totul in intuneric, cand explozie de lumina, cand pui luminile pe public si orbesti tot :).. m-am jucat o data mai demult si eu :) Nu in ultimul rand, masina de fum cade tot luministului :)

 

Normal, in viitor, daca devine meserias in ale luminilor si, daca vom avea impresar si va merge beton treaba, si vom merge numai cu scena noastra peste tot, luministul va putea lucra singur, sa-si programeze propriile lumini, etc. Dar pana atunci, ar avea destul timp sa invete DMX, daca o sa-l pasioneze..

 

Toate bune!

 

Ovi

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Salutari!

 

Va multumim mult pentru raspunsuri. Ne bucuram mult ca ne-ati contactat. Fenomenul, insa, s-a petrecut foarte rapid si acum suntem din nou echipa completa. La bas este Adi D Covaci si la lumini Ruxandra Vorotnec.

 

Daca mai apar locuri libere, cu drag voi scrie un nou topic.

 

Pana atunci, va asteptam la concertele noastre, si va multumim inca o data pentru interesul fata de trupa noastra.

 

Toate cele bune!

 

Ovi - trupa RoQ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 6 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.