andreimarca Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Pret: 1600E Localitate: Bucuresti Contact: 0722454536 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand axe fx ultra in stare foarte buna ( a stat in rack aproape non stop de cand l-am cumparat) O sa postez niste poze cu el in curand dar dupa cum am scris si mai devreme a stat in rack deci nu prea exista semne de uzura Nu o sa ramana mult pe rgc pentru ca incerc sa cumpar un axe fx 2 xl de la un prieten iar daca nu ajunge la mine o sa trebuiasca sa ma multumesc in continuare cu axe fxul ultra:) )&hd=1 )&hd=1 )&hd=1 am pus 3 linkuri cu tonuri care exista gratis pe net...eu il folosesc in chain cu un amp deci nu prea m-am folosit de ele Pret 1600E Contact 0722454536 Andrei
andreimarca Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 se pare ca nici o scula tinuta in rack nu scapa de zgarieturi:( PRET NOU: 1200E Mai adaug la vanzare: 1. GIBSON LES PAUL CUSTOM SHOP 1500E( chitara e 4000E+ in magazin dar o sa verific sa nu vorbesc prostii) 2. ABLETON PUSH 15mil3. Pedalier Voodoo Lab ground control 10 mil am sa fac topic separat pt fiecare curand
andreimarca Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 revine la vanzare axe fxul ,gibsonul custom si ableton push cu pret nou! axe fx 1000E gibson 1300E push 15 mil (pushul inca il folosesc deci nu voi reduce din pret si va iesii de la vanzare daca vand produsele de mai sus)
Recommended Posts