Skeleton Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Am si eu nevoie de ajutor intr-o mica problema. Vreau sa-mi cumpar un Ibanez. Am 10 milioane, problema e ca sunt 2 chitari la 10 milioane, dar nu stiu care e mai buna. Voi care credeti? http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=906 sau http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=903 va multumesc.
dass101 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Eu as merge pe a 2-a pt ca are corpul din mahon, nu din tei. Mai e diferenta la bridge, prima pare sa aiba o copie de floyd, a doua nu stiu ce sistem de tremolo e. A doua e mult mai frumoasa
Skeleton Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 hmmm... si mie imi place mai mult a 2-a. dar faptul ca prima are o doza in plus conteaza sau este neglijabil?
Guest MrJackson Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 pai sa o luam asa: prima are floyd (adica tragi de ea cat vrei si nu se dezacordeaza) zici tu? io cred ca se dezacordeaza... ala e departe de a fi un "floyd" de calitate.
Skeleton Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 ah si inca ceva... unde pot gasi pene Gator Grip?
Guest MrJackson Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 totusi, nu compara un floyd cu un biet tremolo... Reglat bine, chiar si un biet tremolo functioneaza fain.
Guest Baumwolle Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Eu vin si iti spun ca decat sa te bagi la un Ibanez de 1000ron, mai bine iti iei un Squier Standard Fat Strat. Parerea mea™.
Skeleton Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 pffff... am avut pana acum 1 copie de stratocaster si sincer sunt satul de forma aia... n-as mai vrea un stratocaster nici pe degeaba... in afara de Yngwie-strat
freelancer Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 a doua varianta e mai sigura. dar tre sa-i schimbi dozele. nu suna cine stie ce...
dgeekoo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Daca nu te intereseaza bridge cu blocaje de tip Floyd rose, cea mai buna alegere este nr.2. oricum cu Floyd nu prea se mai canta acum, iar ibanezele din seria S sunt foarte bine lucrate si foarte elegante. Daca ai unde probeaza-le pe amandoua si iti vei da seama singur. floyd Rose -doar daca vrei sa canti Van Halen, Steve Vai, Satriani (dar nu neaparat) etc... Altfel, calitatea materialului si a lucraturii este cu o clasa peste la SA120.... Si scuze ca ma amestec in polemica, nu au nici o legatura cu nici un Squier.
Guest tudor. Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 oricum cu Floyd nu prea se mai canta acum Hmm....ce vrei sa zici cu chestia asta?
Guest MrJackson Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Hmm....ce vrei sa zici cu chestia asta? Daca te referi la metalu modern... he's kinda right. Fixed bridge baby!!!
Guest tudor. Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Daca te referi la metalu modern... he's kinda right. Fixed bridge baby!!! Da, ai dreptate, m-am cam grabit. Nu am stat sa ma gandesc. srry
Guest AnthraX Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Eu zic clar a doua. Am una de cateva luni si is multumit de ea... Tremolo-ul dezacordeaza umpic (sadly), dar lemnul e mai bun si e cu o clasa mai sus (prima e GIO asta e model normal), e destul de buna, comoda, are ceva greutate (3.5 kg) dar te obisnuiesti, si doza aia in plus la prima nu prea face nici o diferenta. Doza din neck pare sa fie umpic noroioasa dar decenta.
Recommended Posts