Vince Windrider Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 (edited) Vand set complet tobe premier made in england compus din:4 cinele(crash 15 si 18 paiste 2000 si 502, splash roytech 10,ride spizz 20)fus spizz 14,aceeasi serie cu ride-ul,stative premier,elemente toba : premier metalic bas sensitive,2 tom si cazan tm.huse pt toate elementele inclusiv pt stative.husa troller pt stative. Pedala fus si tm premier.cinelele sunt fabricate in Elvetia si Germania.Setul se prezinta in stare impecabila,fete originale premier,remo pe premier,fata de bataie tm pe ulei.fus reglabil la unghi, Pret 1400 euro Tobele sunt cele din linkul http://forums.rgc.ro/topic/101658-identificare-tobe-premier/ Adaug si alte poze: detalii doar la telefon 0767 925 706 Jean. Edited October 10, 2014 by Vince Windrider
dare Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 De curiozitate doar, cum ai ajuns la pretul asta? Eu am un set premier XPK de prin 95-97, si am facut research destul de mult inainte sa il iau. Al tau pare sa fie cabria / APK, si am gasit destul de multe seturi de astea in timpul cercetarilor. Au review-uri, dar sunt curios cum ai ajuns la pretul asta. Mersi!
Vince Windrider Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 sincer nu stiu nimic despre tobele astea.anuntul este pus pt un coleg .insa am cerut aici pe forum ajutor pentru evaluarea si identificarea tobelor.gasesti in linkul din anunt.
Rothmans Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 De curiozitate doar, cum ai ajuns la pretul asta? Eu am un set premier XPK de prin 95-97, si am facut research destul de mult inainte sa il iau. Al tau pare sa fie cabria / APK, si am gasit destul de multe seturi de astea in timpul cercetarilor. Au review-uri, dar sunt curios cum ai ajuns la pretul asta. Mersi! Tobele merita toti banii . Gandeste-te ca pentru 1400 de euro primesti un set de tobe de o calitate ireprosabila , un sunet unic si bine definit aici mai adaug ca ( cred ca setul este unic in tara ( vorbim de aceleasi marimi ale tobelor ) . Toba are aproape 25 ani , o toba veche si buna va suna mai bine decat una noua si buna .
delatobe Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Chiar in lipsa oricarei referinte concrete (logo-uri, numar de serie etc.), exista indicii referitoare la clasa de calitate/pret a tobelor. Numarul de suruburi de la toba mare si de pe premier (10 la tobele de prima clasa) sau chiar de pe tomuri si cazan, grosimea cercurilor de acordaj (2,3 mm daca sunt ambutisate sau 3 mm daca sunt turnate la tobele scumpe) constituie asemenea indicii. In cazul de fata, premierul si toba mare au cate 8 suruburi. Cercurile de acordaj par subtiri (1,7 mm). Concluziile le trage fiecare. Oricum, pentru varsta ei, bateria se tine bine.
Vince Windrider Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 se poate arhiva,tobele s au vandut.
Recommended Posts