Khosmhyn Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Salutare. Am un stagg electro-acustic. Nu stiu ce are dar nu mai vrea in ruptul capului sa mai sune. O fi doza arsa? O fi vreun contact dezlipit? Nu i-am facut nimic deosebit sa o agit sa o lovesc sau altcva. Pur si simplu am vrut sa cant si nu mai functioneaza. Bateria e ok, totul pare ok. Aveti vreo idee ce as putea face?
dgeekoo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Salutare. Am un stagg electro-acustic. Nu stiu ce are dar nu mai vrea in ruptul capului sa mai sune. O fi doza arsa? O fi vreun contact dezlipit? Nu i-am facut nimic deosebit sa o agit sa o lovesc sau altcva. Pur si simplu am vrut sa cant si nu mai functioneaza. Bateria e ok, totul pare ok. Aveti vreo idee ce as putea face? Daca bateria este ok, verifica jack-ul care are un sistem de activare dezactivare al alimentarii. DE asemenea verifica daca nu a cazut jack-ul interior (care este un mini-jack sau mai degraba micro), care face legatura intre doza si electronica, sau intre electronica si iesire.
Khosmhyn Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 cand misc de mini jack-ul din interior se aude un zgomot de masa foarte puternic.
ovi_turcu Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 cand misc de mini jack-ul din interior se aude un zgomot de masa foarte puternic. Pai cine te-a pus sa-ti iei Stagg? ) Acum asta e. Ai mufa de jack dezlipita de fire, se pare. Tre sa-l demontezi si sa lipesti firele. Verifica-le pe toate (misca de ele cu basul conectat la amp)
Recommended Posts