www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sonar Of Life (Progressive Rock) Cauta Colaboratori


Michell
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor oamenilor creativi.

 

Proiectul Sonar Of Life de progressive rock este in cautare de un textier/a. Avem nevoie de o persoana pasionata de genul respectiv, care poate scrie cu abilitate versuri pe piesele deja facute pe baza unei povesti. Albumul are o poveste f frumoasa care se intinde peste toate piesele, este un album conceptual. Pare usor dar nu este de lucrat cu asa ceva. De la bun inceput dorim sa spunem ca nivelul proiectului este foarte ridicat si ne-ar incanta oameni pasionati, creativi si care dau rezultate.

 

Cautam un textier/a pentru limba Romana si pe baza textului scris vom avea nevoie de o traducere SI adaptare catre Engleza.

 

Mai jos aveti un link catre cateva piese sa va face-ti o idee:

 

https://soundcloud.com/radu-florea

 

 

Suntem presati de timp si ne-ar face mare placere sa gasim pesoana care vibreaza pe aceeasi frecventa cu muzica, cu povestea.

 

Cine crede ca poate ajuta acest proiect , rog sa ne contactati la nr 0728.546.559 sau pe mail: radu.florea1979@yahoo.com

Acolo vom vorbi putin, ne cunoastem la un ceai daca esti din apropiere, schimbam impresii, schitam cum sa lucram impreuna si vei primii si povestea.

 

 

Toate cele bune tuturor :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Salutare tuturor. proiectul Sonar Of Life , din Bucuresti, isi cauta in prima faza vocali. 2-ua voci masculine, 2-ua feminine. Proiectul este progressive rock/metal si exista si o poveste fascinanta. Este vorba despre opera rock , dar nu in sensul clasic de voci de opera ci faptul ca povestea este spusa pe intreg albumul. Am dorii daca se poate, sa ne trimiteti un video sau audio+fotografie pe mail-ul (provizoriu): sonaroflife@yahoo.com. Nu ne intereseaza genul cantat, urmarim in prima fata TIMBRUL vocal nu ce piesa este cantata.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.