buhu Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Am în vedere achiziționarea unei plăci de sunet și mă bate gândul să iau Fast Track Pro - produs la vremea ei de M-Audio (acum cică a trecut la Avid). Aveți idee cum se comportă de la ultimele update-uri de drivere? Pe Win 8/8.1 există posibilitatea să apară probleme? Merită să o achiziționez sau să mă orientez spre altceva? Bugetul este de aproximativ 500 ron și aș avea nevoie de un input chitară + unul microfon cu +48 phantom + midi in. Poate vă ajută configurația mea actuală: i5 4440 - 3.2 Ghz - Haswell 8 GB DDR 3 1600 MHz Placă de bază MSI H87 G41 cu chipset Intel H87 Express Merci anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
un chitarist Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 eu am una legata la un sist 64b cu win 7 sp1 cu i5 la 2.5, 4gb ram - functioneaza fara pb. configuratia ta e mult mai buna, nu cred ca vei avea probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 M-Audio-Fast-Track-Pro-x64 aici gasesti cateva date : http://www.shouldiremoveit.com/M-Audio-Fast-Track-Pro-x64-103800-program.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhu Posted September 27, 2014 Author Share Posted September 27, 2014 Ok. Cred că cea mai bună variantă e să o verific înainte. Overall, lumea zice pe forumuri că merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhu Posted October 5, 2014 Author Share Posted October 5, 2014 Un 1010LT vs Fast Track Pro - ce ați alege? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Daca tii mortis sa alegi intre astea 2, ia Fast Track Pro-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Normal ar trebui sa te orientezi dupa comvertoarele A/D si D/A ...ar trebui sa se laude cu ele .. Cel mai important sa aiba ...Distorsiuni de INTERMODULATIE ...IMD ..cat mai reduse . ( Nu stiu cum masoara exact si ce date ne dau firmele cat si ce masoara softurile de testare ... la cateva placi aveam indicatii de valori mici ale IMD dar nu se putea mixa mai nimic ...lucru ce l-am observat cand am reascultat ceva inregistrarii facute cu prima mea placa de sunet SB220 ...ce suna muult mai bine decat cele de dupa ... Apoi a aparut EMU ..este un mare pas inainte dar convertorul AD tot nu-mi place ..la mixare si redare merge . Zgomot .sa fie cat mai mic ..mai ales la preampliful de microfon .. Si di pacate aceste caracteristici trebuiesc ..verificate incercate "pe viu " ..le afli numai dupa multe incercari , si multi banii cheltuiti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts