MrRock Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Buna ziua , am o problema.. am o chitara facuta in garaj din 2000 cam asa... si nu mai mergea nimic la partea electrica asa ca o restauram ... sii am o problema am pastrat schema veche , cu 2 doze 4 potentiomentre sii fara shwich dar nu merge... am schimbat schema ... si uneori mergea o doza... alta nu , invers nici una , alteori nu faceau nimic potentiometrele nu scoteau din volum sau nu schimbau sunetu ca ton ... am asa: 4x potentiometre de 100k sii cele 2 doze vechi (dozele functioneaza perfect le-am conectat direct la jack pe fiecare si merg amdoua) imi poate face cineva o schema pt 2 doze si 4 potentiometre , de preferat fara swich .... dar o schema care 100% merge , sau imi poate zice cineva daca potentiometrele de 100k nu sunt bune ... ?? ca eu am avut pe vechea schema de 100k si le-am lasat asa ca sa nu afecteze la doza... multumesc mult !
MrRock Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 ma mai poate ajuta cineva cu o schema de preferat sa o fii incercat-o :o3 ?
otringal Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 bre, ce doze anume ai? putine doze active proprietare (doar Ibanez din ce stiu) merg cu 100K ... in rest fie 25K active generale (EMG, SD), fie 250/500K doze pasive ... rareori 1M pt turbati (ca mine), dar 100 ciudat ...
karpi Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 (edited) GOOGLE Guitar wiring diagrams https://www.google.ro/search?q=guitar+wiring+diagrams&biw=1280&bih=913&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=0dwVVMa7OMX_ygO0tYCIBA&ved=0CCIQsAQ Edited September 14, 2014 by karpi
Recommended Posts