calin96 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Chitara electrica Jackson JS-23 Dinky / ibanez grg 170 dx ce parere aveti despre ele si care ai fi mai "buna"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 lumea o sa-ti spuna CLAR Jackson JS-23 Dinky, insa nu e foarte clar ... eu am un GRG170DX si este formidabil pt gama lui, iar un Jackson care a fost mult mai scump ca Ibanez-ul l-am nimerit cu niste defecte tampite rau ... depinde peste ce exemplare dai .. oricum Ibanez-urile nu mi-au facut impresia proasta pana acum ... abia daca stramb putin din nas la seriile vechi de GRX40 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
calin96 Posted August 27, 2014 Author Share Posted August 27, 2014 alte opinii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Daca o iei pentru ca te deranjeaza la Fender/Squier mecanismul tremolo care dezacaordeaza, n-ai facut nimic, chitara asta e la fel... Daca nu iti trebuie tremolo, iei una cu cu bridge fix. Daca vrei ceva mai bun decat cele mentionate iti iei cu floyd. Altfel nu o vad cu nimic mai rasarita decat un Squier Bullet Hss Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 nu-i da sfatul sa-si ia cu floyd ca la banii aia floyd-urile sunt din plastic si nu tin acordajul nici 10 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 nu-i da sfatul sa-si ia cu floyd ca la banii aia floyd-urile sunt din plastic si nu tin acordajul nici 10 min Pai cam asta a spus si @alinu_tau.... Sistemele tromolo la chitarele ieftine/entry level sunt pe masura pretului platit si de multe ori nu reprezinta decat o bataie de cap in plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 el se referea la tremolo-ul clasic tip Squier sau Fender. Tocmai ca recomandase Floyd ca fiind peste tremolo clasic sau bridge fix ... sincer desi ador efectul de Floyd, are atatea inconveniente incat prefer sa nu-mi bat capul cu el (si nu, nu e problema ca nu ma pricep la el, din contra, am setat/reparat/avut mult prea multe chitare cu Floyd-uri de diferite calitati si la sfarsitul zilei, nu prea se merita ... poate hai la unele extrem de scumpe dar mmm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts