SolDiez Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Dupa multe batai de cap cu drumul Constanta-Bucuresti n-am avut timp de o trupa stabila dar acum stau bine in Constanta si caut niste oameni sa fac ceva serios, si/sau o trupa gata formata. Ma intereseaza ceva gen blues/blues rock desi nu stiu daca am vreo sansa pe aici. Cant de vreo 7 ani la chitara, am mai fost in vreo 3 trupe dar nu s-a legat nimic si acum caut ceva mai pe gustul meu. Sunt deschis si la alte genuri muzicale dar cu siguranta nu m-ar interesa ceva gen "indie". Frica de scena nu am, chitara/amplificator/efecte am chiar si pentru repetitii galagioase in caz ca nu mergem la vreo sala gata dotata. Piese invatate nu prea am. Am invatat in mare parte tragand solouri/improvizatii peste backing trackuri, dar pot invata piesele rapid daca e nevoie. Oricum formula pieselor, cel putin in aria blues e asemanatoare, interpretarea face toata treaba. Asta e canalul meu de youtube: https://www.youtube.com/user/SolDiez90 . Nu se gasesc prea multe chestii bluesy pe acolo dar e de ajuns pentru o parere zic eu. Contact prin PM va rog si facem acolo schimb de numere si altele. Multam! 2
Radu Ionut Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 salut ! imi cer scuze ca te deranjez . http://forums.rgc.ro/topic/100650-caut-trupa-constanta/ acesta este topic-ul meu . Nu prea m-a atras niciodata rock-ul , insa imi doresc atat de mult sa fac o trupa incat sunt deschis la orice , pot sa ma acomodez si sa invat orice , daca este nevoie . am atasat si doua inregistrari in topic-ul respectiv . astept raspuns . multumesc !
zippo112 Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 as fi mai mult decat bucuros sa fac parte dintro formatie..mai e valabil anuntul?
SolDiez Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Teoretic nu mai e valabil ca am gasit oameni de facut un trio. Sa vedem cum o sa merga treaba. 1
SolDiez Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Dupa aproape 1 an mai caut o trupa ca am lejer timp de doua. Acelasi lucru ca in primul post. 1
SolDiez Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 Aparent s-a dus si asta. Caut trupa, sunt deschis si la duo-uri, chestii acustice, dar tot ceva in aria bluzanelor.
Seven8 Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Salut sunt din apropierea constantei , si sunt chitarist .Experienta de 3 ani la chitara acustica si abordez electrica mai nou . Daca mai esti in cautare de trupa, spune mi .
Recommended Posts