Guest Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Și pentru că încă mai este activă secțiunea Înregistrările noastre de ce nu am face o compilație oficială RGC cu piese postate în cursul anului care să fie alese/votate de membrii comunității? Având în vedere că aici este comunitatea chitariștilor nu trebuie să fie doar două stiluri muzicale reprezentate (mă refer, desigur, la rock și blues). Orice are legătură cu chitara poate fi inclus în compilație (noise, pop, metal, punk, dubstep etc.). Numărul de piese ales: între 10 și 20. Astfel putem să promovăm (și să arătăm că apreciem) munca colegilor de forum. Critici? Completări?
ADIDAS Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 cine face preselectia celor 10-20 de piese ? Cred ca ideea era sa propuna fiecare cate 10-20 de piese. Poate nu am inteles io bine. Oricum inca nu sunt complet dumirit cum ar trebui sa functioneze chestia asta.
tudorzzz Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Oricum inca nu sunt complet dumirit cum ar trebui sa functioneze chestia asta. nici io...
CiocanelBloodyCIocanel Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Pai depinde pe ce tip de suport. Spre ex. pe CD arata mai bine dar costa bani sa-l tiparim (putem pune fiecare insa).
Recommended Posts