www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut ! Scuze ca ma bag inapoi in discutie dar, Mr Vintage, nu este normal sa numesti "unic" un bas care nu este original ? Daca l-ar fi vandut asa cum a iesit din magazin de ce sa il numeasca unic ? Spun asta pentru ca, eu personal, nu cred ca gasesti la fiecare colt de strada chitare bass din zebrawood.

Edited by Claudiu Kiss
  • Like 1
Posted (edited)

Draga vintage, nu inteleg ce te mananca pe dumneata faptul ca am pus unic in titlu. Voiai sa pun aparte? Prea te deranjeaza chestia asa si-ti pierzi prea mult timp pretios din activitatea ta spre a deveni un muzician de rang inalt si respectat de toata lumea. E instrumentul meu, nu am mintit si nu am exagerat cu nimic cat timp l-am descris, mai ales in legatura cu pretul. Prin unic nu se intelege neaparat o valoare imensa. Dar nu stam acum sa pierdem vremea dupa cum intelege unu si altul sensul cuvantului. Daca ziceam ca e unic si ceream 2500 de lei ma asteptam la mancarici a tot-cunoscatori. Dar revenind la aspectul lui,este aparte, cel putin in Romania.

Edited by Andrei Urucu
  • Like 2
Posted

ca si observatii strict obiective:

- pe viitor nu mai folositi cuvinte care aduc aminte de bisnitarii din piata gen "unic, mega oferta, super ocazie, oferta limitata etc.", mai ales ca "unica" e si chitara mea avand in vedere micile modificari;

- daca ceva este "unic" spuneti din prima detaliat despre ce e vorba, nu sa constate lumea din poze si banuieli pe urma ca ba e alt corp, ba ca e facut de un stie cine lutier necunoscut, etc., pt ca asta scade credibilitatea vanzatorului foarte mult;

- la pretul asta totusi se intelege sper ca "unic" e mai mult gen masina tunata la exterior, deci nu cred ca e cazul sa-l acuzam de frauda cum ca ar vinde vreo chestie originala care e de fapt facatura.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Pentru corectitudine: "bassul" a fost fabricat in 1994, nu 1998.

Modelul original avea corp din basswood (varianta americana) sau resoncast - gen MDF (varianta europeana); culoare: negru.

Nut-el era din graphite, nu brass (de altfel se vede din poze ca a fost inlocuita componenta).

Dozele erau Ibanez AFR (P/J) cu EQ VariMid pe 3 benzi (volum + blend + bass/inalte + medii/sweep).

Edited by EDB
  • Like 1