Andrei Urucu Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 (edited) Ibanez SR800 fabricat în Japonia în 1998, refacut cu corpul din zebrawood, cheite Gotoh fabricate tot în japonia, nut din alama, doze active EMG, electronica fiindu-i de asemenea schimbata cu un circuit pasiv nou nouţ. Edited July 26, 2014 by Andrei Urucu 1
Claudiu Kiss Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Salut! Cum se face ca are doze active EMG si electronica pasiva? La ce te referi? 1
otringal Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 cred (sper) ca s-a referit doar la potentiometre, ca circuit pasiv. Daca in schimb i-a scos electronica activa si i-a pus una de bass pasiv integral, major problem 1
Claudiu Kiss Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 (edited) Pai la asta ma gandeam si eu, poate nu am inteles noi la ce s-a referit. Edited July 26, 2014 by Claudiu Kiss
Andrei Urucu Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 (edited) Ma scuzati pentru neclaritati ! Da, m-am referit la faptul ca are electronia(potentiometrele) pasive si dozele active Edited July 26, 2014 by Andrei Urucu
Andrei Urucu Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 Credeam ca se subintelege ideea de "refacut cu : " . Nu, corpul nu este original dupa cum cineva care cunoaste basurile si-ar fi dat seama. Cat despre provenit, nu sunt eu lutierul de l-a refacut. De'asta avem google.
Claudiu Kiss Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 (edited) Salut ! Scuze ca ma bag inapoi in discutie dar, Mr Vintage, nu este normal sa numesti "unic" un bas care nu este original ? Daca l-ar fi vandut asa cum a iesit din magazin de ce sa il numeasca unic ? Spun asta pentru ca, eu personal, nu cred ca gasesti la fiecare colt de strada chitare bass din zebrawood. Edited July 27, 2014 by Claudiu Kiss 1
Andrei Urucu Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 (edited) Draga vintage, nu inteleg ce te mananca pe dumneata faptul ca am pus unic in titlu. Voiai sa pun aparte? Prea te deranjeaza chestia asa si-ti pierzi prea mult timp pretios din activitatea ta spre a deveni un muzician de rang inalt si respectat de toata lumea. E instrumentul meu, nu am mintit si nu am exagerat cu nimic cat timp l-am descris, mai ales in legatura cu pretul. Prin unic nu se intelege neaparat o valoare imensa. Dar nu stam acum sa pierdem vremea dupa cum intelege unu si altul sensul cuvantului. Daca ziceam ca e unic si ceream 2500 de lei ma asteptam la mancarici a tot-cunoscatori. Dar revenind la aspectul lui,este aparte, cel putin in Romania. Edited July 27, 2014 by Andrei Urucu 2
otringal Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 ca si observatii strict obiective: - pe viitor nu mai folositi cuvinte care aduc aminte de bisnitarii din piata gen "unic, mega oferta, super ocazie, oferta limitata etc.", mai ales ca "unica" e si chitara mea avand in vedere micile modificari; - daca ceva este "unic" spuneti din prima detaliat despre ce e vorba, nu sa constate lumea din poze si banuieli pe urma ca ba e alt corp, ba ca e facut de un stie cine lutier necunoscut, etc., pt ca asta scade credibilitatea vanzatorului foarte mult; - la pretul asta totusi se intelege sper ca "unic" e mai mult gen masina tunata la exterior, deci nu cred ca e cazul sa-l acuzam de frauda cum ca ar vinde vreo chestie originala care e de fapt facatura.
EDB Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 (edited) Pentru corectitudine: "bassul" a fost fabricat in 1994, nu 1998. Modelul original avea corp din basswood (varianta americana) sau resoncast - gen MDF (varianta europeana); culoare: negru. Nut-el era din graphite, nu brass (de altfel se vede din poze ca a fost inlocuita componenta). Dozele erau Ibanez AFR (P/J) cu EQ VariMid pe 3 benzi (volum + blend + bass/inalte + medii/sweep). Edited August 20, 2014 by EDB 1
Recommended Posts