Guest Pheno Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 astept propuneri, sper sa fie multe si variate.
Susceptor Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 sau ai putea sa te duci la muzica sa iti iei, sa folosesti gp pe post de metronom, sa iti construiesti unu (am o schema, desi ultima varianta ar tb sa iasa din discutie)
felix Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 dyster... uita-te in ochiii mei... incepand de azi posturile aiurea vor fi sanctionate drastic. Ia-o ca un avertisment.
Guest Pheno Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 @dyster 1. daca vroiam sa folosesc metronomul din gp nu mai postam acilea plus ca vreau ceva care sa ma ajute sa repet oriunde ma duc cu chitara nu numai acasa langa computer + ca placa mea de sunet e cam ciudata si nu face clickurile in perfecta sincronizare, e un rahat onboard. 3. n-am bani de muzica mi-a zis cosu ca a vazut la un milion si nu sunt pregatit sa dau banii astia pe o dracie pocanitoare, ma gandeam la ceva pana in 60 de lei noi care sa arate ca dreq, jupuita si veche dar sa-si faca treaba. 3.am postat acilea in speranta ca o sa fie cineva care are de vanzare, nu am nevoie de sfaturi ieftine sa iti construiesti unu.
Susceptor Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 sper ca nu va fi considerat aiurea, desi e off exista scheme si la metronom si am incercat eu sa imi fac unul (ca nu mi-a iesit e partea a2a)..era doar o propunere..ma voi duce la muzica sa vad cat e cel mai ieftin metronom..poate asa sunt de ajutor
Recommended Posts