alex_xero Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Acu 3 luni cam asa am primit si eu din Franta o chitara electrica Whale cu urmatoarele specificatii: Nume: Whale Model: Blue Whalebone Chitara este din Mahon (corp, gat ...), 24 fret-uri, 2 Doze Seymour Duncan, SD Jazz Model la Neck si SD JB Model la Bridge, 1 buton Volum si 1 buton Ton, Switch 3 pozitii, bridge tune-o-matic si Stop Bar. Link: http://www.total-music.fr/produits/electri...G01WHA104B.html Ce parere aveti de ea?
vektor Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Dupa ce zic aia ca stie si dupa cat costa pare o chitara excelenta Acuma, tu te lauzi ?
guitar88 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Chiar conteaza parerea noastra? Important e ca tu sa fi fericit
alex_xero Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 nu ma laud, eram curios de parerea altora pentru ca inca nu am aflat ce poate ca nu am inca amp si etc ... am mai vazut chitari cu specificatii marfa care intr-un final am observat ca nu-s asa bune precum credeam, nu ma pricep f bine la chitari si mai vroiam sa stiu daca a auzit cineva de firma asta ca pana am gasit si link ala mi-a venit rau nu stiam absolut nimik despre ea cand am primit-o decat ca are 24 trepte si SD )
Guest anghelescu Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ba da te lauzi totusi e 645E....cum dreq sa nu fie "bunicica" la banii astia...
Razvan S. Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 frumoasa imi aduce aminte d batio knd canta p un Dean f asemanator
Guest tudor. Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Mie nu-mi place culoarea Acum ce sa-ti zic...sa te bucuri de ea, ca pana la urma asta e cel mai important.
Recommended Posts