www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

steftzupac

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by steftzupac

  1. OFF: ale carui chitari semnatura http://www.charvel.com/guitars/index.php?partno=2869302000 si Suhr au 24 freturi

    ON: De ce nu te uiti si la ceva nou? e reducere la Ibanez premium la MC music si la guitar shop ai http://guitarshop.ro/chitara-electrica-jackson-pro-series-dk2-ht-q_p2776.html.

    Ma uit si la cele noi. La Ibanez imi cam displac gaturile si am deja un Apex 2, PRS-urile imi fac cu ochiul, iar Jacksonul e din alder si prefer mahon. Si oricum, in 3000 de lei, parerea mea, e mai buna oferta lui arbitr_stefi decat Jackson-ul.

  2. Nici macar nu o zic eu, o zice poate cel mai tare chitarist din toate timpurile, cam pe la 3.45 :)

     

    https://www.youtube.com/watch?v=Tbm0hBi0cgA

    Daca tu asculti opinia unui singur chitarist(ce-i drept un "virtuoso") si nu iti poti forma propria opinie informata, imi este foarte mila. Imi este si mai mila din cauza faptului ca il numesti, chiar si "poate", cel mai mai bun chitarist, ar trebui sa stii ca nu exista asa ceva.

  3. Pret: 3000 RON


    Localitate: Bacau


    Contact: PM/topic


    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    Salut,

     

    Caut o chitara cu 6 corzi, cu gat subtire/ingust, forma ideala dupa parerea mea fiind un Fender '62 C shape. Musai sa aiba 24 de fret-uri, in conditie buna, instrument de calitate, nu entry-level.

    Ma uit dupa, dar nu ma limitez la: LTD seria 1000, PRS, Ibanez S, Jackson, Charvel etc. Sunt dispus sa accept inclusiv V-uri, atata timp cat au un profil al gatului placut mie.

    Bugetul e de ~3000 de lei ± cateva sute de lei. Vreau sa folosesc bugetul la potential maxim, deci, cum am zis, nu vreau oferte cu modele entry-level.

    O zi faina.

  4. Salutare! :)

     

    Am compus acum ceva timp o melodie care încheie seria "Echoes of Thoughts" .. care cuprinde nişte idei pe care o să le dezvolt cu trecerea timpului.

     

    Melodia se numeşte Ainulindalë - un cântec al creaţiei ( un cântec al Ainurilor - din mitologia lui Tolkien)

    Nu e nu ştiu ce , dar sper să vă placă :P

     

     

     

    ultima suna mai binisor, insa la sfarsit cand ai soloul acela folosesti pe rhytm 4 power chorduri pe care le-am identificat in 2 secunde. Prea , simplu as putea spune.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.