www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Septimus

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Recent Profile Visitors

4215 profile views

Septimus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 0 RON Localitate: Brasov Contact: ssseptimusss@yahoo.com Link producator: http://www.axispercussion.com/product/axis-double-pedal-case/ Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar case pentru pedala dubla Axis: http://www.axispercussion.com/product/axis-double-pedal-case/
  2. Frumoasa si crapatura din crash-ul Rude. Cineva l-a calcat un pic in picioare.
  3. De vanzare Sabian 20" AAX Dry Ride, 750 RON (pretul nu include transport). https://www.facebook...e=3&theater
  4. Si am uitat sa mentionez ca pretul actual la care il vand e 1000 RON (nou era cam 450 euro).
  5. Up! Ride-ul nu are fisuri sau crapaturi de niciun fel (asta in lipsa pozelor).
  6. Premierul arata exact asa: http://img522.images...2/7386/mmx1.jpg si http://www.drummerwo...=1&d=1170899404 EDIT: Scuzati dublul topic, credeam ca cel vechi nu mai exista.
  7. Salut! Nu stiam ca mai exista thread-ul asta, drept care am facut unul nou . Premierul arata exact asa: http://img522.images...2/7386/mmx1.jpg http://www.drummerworld.com/forums/attachment.php?attachmentid=10786&stc=1&d=1170899404
  8. Premier 14"x5.5" Pearl Masters Custom MMX (seria predecesoare actualelor Masters Premium MMP si fosta serie de top de la Pearl), 4-Ply Maple Shell + 4-Ply Maple Reinforcement Rings, rame Die-Cast (Pearl MasterCast). Pret 1000 RON.
  9. Da, chestia e ca deocamdata nu am cu ce sa le fac, dar am sa incerc sa gasesc o solutie cat de curand.
  10. Vand ride Sabian AAX Dry, 20", in stare buna (logo-urile "Sabian" si "AAX" nu prea se mai vad), 800 lei.
  11. Salut! Poze n-am deocamdata, fiindca n-am aparat cu care sa-i fac. Cel mai bine se vede, din ce am, in imaginea asta: https://fbcdn-sphoto...311191600_n.jpg , dar nu cred ca te ajuta cu ceva... Oricum, ideea e ca e-n forma foarte ok. N-are nicio urma de uzura si are un ton extraordinar. EDIT: cu cat va trece mai multa vreme, probabil nu va mai fi disponibila oferta cu folie de bataie la alegere intre cele 2 mai sus mentionate, caci vor fi batute intre timp.
  12. Premier Pearl Masters Custom MMX Maple (varf de gama, MMX e stramosul MMP-ului actual), 4-ply + 4-ply reinforcement rings maple shell, culoare "Natural #102" (un Maple Gloss, practic), rame Pearl MasterCast, fete Remo pe ambele parti (fata de bataie la alegere intre Remo Emperor X si Remo Coated Ambassador), stare foarte buna. Il schimb cu un alt premier high-end (astept propunerile voastre) sau il dau cu 300 euro. Pretul nu se negociaza.
  13. Fetele de rezonanta nu se cheama intamplator de rezonanta. Fara ele, tom-ul suna mai degraba ca o cutie, foarte sec si mai mult pe medii (desi daca sunt din artar tobele cum zici, au multe si placute frecvente din start ). Daca vrei un sunet foarte scurt si foarte vintage poti sa le bati fara fete de rezonanta, desi in general exista tom-uri facute anume pentru sunetul de genul ala - cum s-a mai zis, concert toms (tom-uri folosite mai ales in contexte simfonice, pentru treceri melodice etc.), care nu au "lugs" in partea de jos, adica chestia in care bagi surubele de acordaj , ca sa ma exprim foarte babeste. Pentru sunetul firesc de tom, cu oarece ton si coada, clar e nevoie de fetele de rezonanta. Chestia se simte mai ales cand canta toata trupa, nu doar tobarul. Si intr-adevar, e diferenta si la feeling-ul batului, la reactie, o chestie care nu cred ca e tocmai avantajoasa pentru tobar, dat fiind ca noi tobarii cantam preponderent pe instrumentul altcuiva.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.