www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alexandru Pitac

Active Members
 • Posts

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Alexandru Pitac last won the day on October 13

Alexandru Pitac had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

13072 profile views

Alexandru Pitac's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter
 • First Post Rare

Recent Badges

275

Reputation

 1. ESP ST-465 Clone Detalii: Chitara a fost cumparata de pe OLX si era intr-o stare jalnica. Este o copie de superstrat. Nu imi este foarte clar de ce cineva si-a dorit sa replice un model ESP obscur. Logo-ul ESP este realizat in marker iar 'ST-465" pare de tip waterslide. Corpul a fost modificat pentru a acomoda un humbucker si executia nu este grozava (se poate vedea in fotografii). Floyd Rose-ul este o copie, cel mai probabil realizata manual in perioada comunista. Sistemul de fixare al Floyd Rose-ul este improvizat. Cele 2 fixari sunt realizate prin intermediul unor piese din alama ce sunt fixate cu bucati de tabla si suruburi in corpul chitarei. Cel mai probabil chitara a avut tremolo clasic in 6 puncte si a fost modificat asa pentru a acomoda Floyd-ul insa a fost realizata prost. Reparatia a constat in stabilizarea sistemului de prindere al Floyd Rose-ului cu rasina epoxidica si TItebond, retastare cu taste Dunlop 6100, ajustarea pentru radius de 9.5" a tremolo-ului, refacerea partii electrice in totalitate, ajustarea cheilor de acordaj. Chitara este acum stabila. Tremolo-ul este functional, actiunea este foarte joasa (sub 1mm pe orice coarda) si suna surprinzator de bine raportat la starea in care am luat-o. Pentru detalii folositi modalitatile de contact.
 2. Squier Classic Vibe '70s Telecaster® Deluxe Detalii: The Classic Vibe '70s Telecaster® Deluxe is a faithful nod to the 1970s evolution of the Tele®, creating massive tone courtesy of the dual Fender-Designed Wide Range humbucking pickups. Player-friendly features include a slim, comfortable "C"-shaped neck profile with an easy-playing 9.5"-radius fingerboard and narrow-tall frets, as well as a vintage-style Telecaster bridge with a string-through-body design and individual steel saddles for precise adjustment. This throwback Squier model also features 1970s-inspired headstock markings, rich-looking nickel-plated hardware and a slick vintage-tint gloss neck finish for an old-school vibe. Body Material Poplar Body Finish Gloss Polyurethane Neck Material Maple Neck Finish Tinted Gloss Urethane Neck Shape "C" Shape Scale Length 25.5" (64.77 cm) Fingerboard Material Maple Fingerboard Radius 9.5" (241 mm) Number of Frets 21 Fret Size Narrow Tall Nut Material Bone Nut Width 1.650" (42 mm) Position Inlays Black Dot Truss Rod Head Adjust Bridge Pickup Fender® Designed Wide-Range Humbucking Neck Pickup Fender® Designed Wide-Range Humbucking Controls Volume 1. (Neck Pickup), Volume 2. (Bridge Pickup), Tone 1. (Neck Pickup), Tone 2. (Bridge Pickup) Bridge 6-Saddle String-Through-Body Tele® with Bent Steel Saddles Hardware Finish Nickel Tuning Machines Vintage-Style Pickguard 3-Ply Black Control Knobs Skirted Amp Knobs Switch Tip Black Neck Plate 4-Bolt Squier® Chitara este noua. Corzi noi, setup complet.
 3. Vox Apache II Phantom Detalii: Built-in amplifier with 3" VOX speakers (x2) Overdrive switch; Volume, Tone, and Gain controls 66 Onboard Rhythm Patterns; Tempo and Level controls Convenient E-String Tuner Output, Headphone Output, and Aux Input Basswood body; Maple neck; Rosewood fingerboard Single-Coil pickup Sealed vintage style tuners. Up to 26 hours on six (6) AA batteries Chitara este in stare buna estetica si este perfect functionala. Prezinta cateva zgarieturi ce se regasesc in fotografii insa nimic ce poate afecta functionalitatea chitarei. Tastele sunt in stare excelenta, corzi noi, setata. Vine insotita de husa originala si accesoriile pentru reglaj.
 4. Hagstrom Corvette 1963 Detalii: Corp: Mahon Gat: Mahon Constructie: Set-neck Fretboard: Rosewood Pickups: 3xVintage round Hagstrom pickups Chei acordaj: 6xVintage tulip style Hardware: Hagstrom bridge (NOS) + Vintage Tremar Hagstrom. Greutate: 3.40 kg. Chitara este fabricata in 1963 (conform tipului de doze utilizate si a cheilor de acordaj). Seria chitarei este indicata pe jackplate insa in cazul acestei chitare ea este inlocuita cu una fara niciun fel de marcaj. Este o chitara rara, s-au produs undeva la 1000 de buc din acest model si reprezinta varful de gama a chitarelor solid-body produse de Hagstrom in acea perioara. Prezinta in cea mai mare parte toata componentele originale, singurele ce au fost inlocuite sunt jackplate-ul si bridge-ul (care este NOS si este cumparat de la hagstromparts.se). Este perfect functionala, toate componentele electronice functioneaza corect si nu produc zgomot, actiunea este joasa, gatul este subtire si foarte comod, sta bine in acordaj chiar si cu utilizarea tremolo-ului. Prezinta semne de uzura si multe zgarieturi si lovituri dupa cum se poate vedea in fotografii. pentru detalii suplimentare folositi modalitatile de contact
 5. Tokai Breezysound TTE70 Detalii: Corp: Alder + maple cap Gat: Maple - radius 7.25" Chei acordaj: Kluxon deluxe style Doze: Vintage Tokai singlecoils/1xVol;1xTon - Noble pots Hardware: Gotoh Greutate: 3.70kg Chitara este fabricata conform serialului in 1986 si este din primul an de fabricare al acestui model. E un model destul de rar, calitatea este remarcabila si este similara modelelor Fender fabricate in Japonia in acea perioada. Este perfect functionala, taste fara uzura, sta bine in acordaj, singurele probleme estetice fiind cele 2 lovituri ce se regasesc in fotografii. Pentru detalii suplimentare folositi modalitatile de contact.
 6. Am insistat asupra pickguard-ului si al capacului din zona cordarului:
 7. Gibson SG Standard 2010 Detalii: Corp: Mahon solid, finish nitro cherry, Tune-O-Matic bridge & stopbar tailpiece cromate, constructie de tip long-tenon. Greutate: 3,4 kg. Gat: Profil chunky D (in stilul 50s, carnos si foarte confortabil) ceva mai rar in cazul modelelor SG. Tastiera din palisandru cu insertii trapezoidale. Freturile sunt in stare foarte buna, actiune joasa, sustain foarte bun. Electrica: 2xGibson USA humbuckers cu selector 3-way si 2x tone, 2x volume. Case: Original hard shell case + certificat.
 8. Wandre Davoli Cobra Detalii: Chitara a fost produsa intre anii 1964-1965, nu pot identifica exact anul productiei intrucat nu are serial number si nici potentiometrele nu au serie. Este o chitara rara, produsa in Italia si reprezinta cel mai de "succes" model produs de Antonio Pioli (nu a avut foarte mare succes atunci cand se ocupa de productia de chitare insa cu trecerea timpului chitarele produse de el au devenit colectionabile). Modelul acesta se numeste Cobra I si culoarea acesta este ceva mai rara. Corpul este realizat din lemn pe care este aplicat un strat de plastic (nu e vopsita). Gatul este din aluminiu si are un invelis exterior din plastic. Are un profil foarte carnos al gatului de tip V, tastele sunt in stare foarte buna iar actiunea este foarte joasa datorita constructiei gatului. Headstock-ul este din lemn iar toata partea electrica este originala. Prezinta o reparatie in partea de jos a scratchplate-ului, este perfect stabila insa pentru cei mai pretentiosi acea zona trebuie polisata. Sta bine in acordaj si este foarte rezonanta iar dozele au un ton foarte particular (din punctul meu de vedere sunt cele mai faine doze produse vreodata). Vine insotita de softcase original Davoli.
 9. Hofner Model 4550/S/T2 Detalii: Chitara este produsa in 1958 de catre Hofner si este un model foarte rar. E varianta de top in aceasta configuratie, dozele albe sunt cele mai rare doze utilizate pe chitarele Hofner. Corpul este realizat din lemn solid iar gatul are tastiera din palisandru brazilian. Nu necesita reparatii, este in stare foarte buna functionala si prezinta defectele optice ce se regasesc in fotografii. Suna foarte bine atat amplificat cat si ne-amplificat. Actiunea este comoda, gatul are un profil foarte carnos si suna foarte echilibrat. Singurele piese schimbate sunt cheile de acordaj pe care le-am inlocuit cu niste chei Grover moderne (nu s-a dat nicio gaura suplimentara pentru montajul acestora) si un bridge de abanos Hofner moderd. Se vinde insotita de hardcase tweed.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.