www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Salieri

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Other Information

  • Gear
    Ibanez GRG270B Electric Guitar
    Ibanez G200ECE Electric Classical Guitar
    DigiTech RP350 Modeling Guitar Processor

Salieri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 400 Euro Localitate: Pitesti, Arges Contact: 0746 131 246 Link producator: Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Procesor BOSS GT10 + Thon Case Boss (NOU) - Cutia este Thon Case Boss (thomann.de) - o cutie profesionala si de inalta calitate, de asemenea, foarte rezistenta. - Produsele sunt noi, aduse din Germania. - NOTA: Produsele nu se vand separat! Demonstratie video oficiala a procesorului BOSS GT10:
  2. Salut baieti, vreau sa imi cumpar cat mai curand o placa de sunet cu preamplificator, cum ar fi Fast Track Pro, aici este linkul: http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackPro.html Vreau sa il folosesc si pentru inregistrari, dar si sa ascult. Si vroiam sa va intreb: Accepta 5+1 ? As vrea sa conectez sistemul la el si d-asta intreb, vad ca nu scrie pe nicaieri, nici 2+1 nici 3 nici nimic...Aveti idee ?
  3. Am rezolvat problema, multumesc lui George si lui Cosu pentru ajutor. Scuzati de double-post.
  4. Am si eu o mica problema...am facut tot ce a spus Cosu in primul post...so...am conectat chitara la calculator prin spate, in intrarea aia albastra, se aude ok, dar se aude sunetul normal al chitarii, nu se schimba nimic...aveti idee de ce ?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.