www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mrc

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    bucuresti

Other Information

  • Gear
    ,,,

Recent Profile Visitors

3286 profile views

mrc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Variaza in functie de complexitatea inregistrarii. Mi ar trebui o descriere a trupei sau o filmare ca sa mi fac o idee. Mai conteaza si cate piese vreti sa inregistrati si daca vreti mix/master la ele ca sa stiu daca pot face un pret la pachet.
  2. este in zona unirii, langa teatrul evreiesc, corneliu coposu 11.
  3. Salutare! Daca inca mai cauti un studio de inregistrari, iti pot recomanda spatiul de la electrecord. Este un live room de 200 mp cu 10m inaltime iar proiectul acustic a fost facut de philips din cate am inteles. In cazul in care ai de tras tobe, camera conteaza foarte mult. Echipamentele disponibile pentru inregistrari sunt: Conversie ad/da Apogee Symphony, UAD Apollo Preampuri: 10 ch consola vintage Studer 169 12 ch consola vintage Neve PSM 4 ch Api 3214 8 ch clone Api 3214 4 ch Filtek vintage broadcast preamp 16 ch custom discrete preamps Outboard: 2x ADR F769X-R ch strip Stereo Neve 32256e compressor limiter Hairball 1176 rev d SB4000 Mixbuss compressor FX: Lexicon 480l AKG BX10 spring reverb AKG BX25 spring reverb Microfoane: 4 Neumann u87 1 Neumann SM69 EV RE20 plus diverse pentru tobe Se poate inregistra si pe banda, exsita un tape Studer a80 cu 8 piste, insa se adauga niste costuri. Daca te intereseaza mai multe detalii putem sa ne auzim si la tel 072615061 andrei
  4. Pret: 850 EUR Localitate: bucuresti Contact: 0726150661 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi prosusul este un hibrid intre un mixer si un sumator cu 2 channel strip uri mic pre/line/instrument in. mai multe detalii aici: https://www.gearslutz.com/board/reviews/712532-tl-audio-fat-track.html si aici: http://www.soundonsound.com/reviews/tl-audio-fat-track si aici: http://www.musicradar.com/reviews/tech/tl-audio-fat-track-tube-production-suite-35070 functioneaza foare bine, are urme de uzura normale. pret 850 eur
  5. dupa cum spune si titlul, ma intereseaza un convertor adat-aes ebu. nu am buget pt rme, sper sa gasesc ceva mai ieftin. poate alesis, poate altceva. merci!
  6. dupa cum zice si in titlu, ma intereseaza un convertor adat aes ebu. nu am buget pt rme adi sau altceva in gama lui de pret. merci
  7. Pret: 950 RON Localitate: bucuresti Contact: 0726150661 Link producator: https://www.presonus.com/products/DigiMax-D8 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi preampul a fost folosit putin, tinut doar in stiudio. functioneaza ca nou, insa are cateva zgarieturi aparute in urma folosirii in regim de rack. are 8 intrari de instrument sau linie iar primele 2 canale au si intrare de instrument. toate canalele pad de atenuare -20dB si metere. in gama lui de pret este un preamp care suna foarte bine, eu l am folosit de cateva ori pentru tobe si mi s a parut ca suna mai mult decat decent. poate fi conectat analog sau digital prin adat, clock-ul putand fi transmis si prin mufa bnc dedicata. puteti citi un review sos aici. daca este cineva interesat sa l si asculte in bucuresti, ne putem auzi la telefon sa aranjam o proba cumva. pentru cei ce sunt deschisi si la modarea echipamentelor audio, preampul se poate upgrada (schimba operationale, condensatori, optimizare sursa). costul este de 120 eur.
  8. Pret: 650 ron Localitate: bucuresti Contact: 0726150661 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi arata foarte bine, a fost tinut doar in studio.
  9. Pret: 1100 ron Localitate: bucuresti Contact: 0726150661 Link producator: http://www.esi-audio.com/products/kon/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi clapa arata foarte bine, a fost fosolita destul de rar, motiv pentru care o si pun la vanzare. acum am constatat ca-i lipseste un capacel de la unul din slidere, probabil ca il voi gasi pe undeva.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.