www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

thor

Newcomers
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by thor

  1. Mad Professor Golden Cello 600ron Blackstar HT Modulation cu alimentator inclus 700ron Cry Baby 535Q 600ron Wampler Pinnacle DeLuxe 700ron
  2. Lasa-mi un nr.de telefon la adresa de mail din anunt si discutam.Multumesc!
  3. Trupa de cover si compozitii originale cauta basist si tobosar pentru proiect stabil in Bucuresti. Cerinte: - experienta unor proiecte muzicale anterioare (cantari cu trupa sau cantari in studio); - versatilitate muzicala; - domiciliu stabil in Bucuresti; - instrumente proprii; - seriozitate. Repetitiile se fac minim o data pe saptamana, in cadrul Casei de Cultura a Studentilor. Evenimentele trupei sunt programate incepand cu luna martie. Genuri muzicale abordate: blues/rock/pop/funk. Cei interesati ne pot contacta la adresa: tipsandtricksband@gmail.com sau telefonic la numerele 0729 199 406/ 0722 493 370. Te asteptam in trupa noastra!
  4. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722493370 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand urmatoarele pedale:Blackstar HT-Modulation -700lei Wampler Pinnacle deluxe -750lei Mooer Echolaizer -250lei Cry Baby -600lei Boss DD7 -500lei
  5. Pret: 900RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722493370 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Combo chitara ibanez tbx150r,stare foarte buna pret 900 lei. SE poate proba in Bucuresti.
  6. Pret: 900 Localitate: Bucuresti Contact: 0722493370 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi combo chitara ibanez tbx150r,900 lei.Se poate proba in Bucuresti.
  7. Salutare si multumesc pentru aprecieri,pe scurt, pot sa va spun despre acest proiect ca l-am pornit sa vad cum este un grif fanned frets.Pana acum am mai facut mai multe chitare lucru care demonstreaza ca stiu cate ceva despre cum si in ce fel se construiesc.Tot ce este lemn aici este taiat,cioplit,frezat si slefuit de mine.Fiind un experiment am folosit ce lemn aveam in momentul respectiv la fel si cu dozele si celelalte piese folosite.O sa pun cat de repede pot si o filmare legata de acest subiect.
  8. mai este valabil?
  9. nu am un pret pentru ca este construit de mine pentru un proiect personal.
  10. sau neck multiscala 27 si 25.
  11. la chitarele moderne de obicei raza este una compusa de ex.la nut 9.5 si se modifica spre capat ajungand la o raza de 14 sau 16.acest lucru ajuta la executia bendurilor.deci tastele nu ajuta atat de mult .
  12. da se poate cu ajutorul unei freze.
  13. nu este maner de masina de tocat desi am fost foarte aproape de a folosi unul .Pe scurt in zona obor exista un targ cu tot felul de lucruri ,dupa o tura printre tarabe am hotarat necesarul pentru acest proiect:o rola metalica si una de plastic (cred ca teflon)folosite pentru sisteme de rulare pentru porti,o bucata textolit de 8mm grosime (se poate folosi si aluminiu,mdf sau alt material mai solid cu grosime de 8-10mm),3 suruburi de 10,cateva saibe pentru suruburi de 10 cu diametru exterior mai mare cam 15mm si un maner (gen masina de tocat).Rolele au in interior la capete rulmenti asa ca le-am taiat in jumatate,am trasat placa de textolit si am dat doua gauri de 10.pe cea din stanga am extins-o cu ajutorul onei freze de 10mm in felul acesta se poate regla marimea razei.pe rola de metal am facut un sant cu un fierastrau,am prins-o in bormasina si am taiat santul cu acesta.Rulmentul ramas de la jumatatea rolei de metal se monteaza pe placa intr-o gaura de 25mm diametru.In mare am improvizat pe parcursul executiei .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.