www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tarcolea

Active Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tarcolea

  1. Chitara este intr-o stare excelenta, nu are lovituri, zgarieturi, probleme de niciun fel. Nici nu a fost reparata, modificata, retastata. Am achiziționat o în 2011 de la Florin Ochescu după ce a fost setata de el în prealabil și am folosit o extrem de puțin. Este made in USA, vezi poze cu serial number. O vand pentru ca nu mai am timp s o cant și e păcat sa stea degeaba. Pret nenegociabil 7500 RON (1500 euro). Pretul include si un toc original Fender Deluxe Tweed, care la Thomann costa in jur de 249 euro. Descriere: Profil gat Soft "V", 22 taste Vintage, TBX™ Tone Control si Active Mid Boost, Doze Fender Vintage Noiseless. Tremolo vine blocat din fabrica, nu l-am deblocat niciodata. NU MA INTERESEAZA SCHIMBURI! Telefon : 0726 243 602
  2. Ca sa nu mai existe confuzii, asa arata controllerul- vezi poza!
  3. Salut, Mai e de actualitate ? M-ar interesa numai footcontroller-ul ! Daca da, da-mi PM te rog ! Multumesc
  4. Brovo, ma bucur ca incepi sa intelegi! Din pacate nu te pot invata eu sa canti, nu am nici timp si nici pregatirea necesara. Dar pot sa-ti dau niste materiale dupa care poti invata singur. Cauta-ma si ti le ofer cu placere! P.S. Umbla la profil si mai corecteaza-l un pic. "i-mi urmez" se scrie corect asa : "imi urmez" "i-mi place" se scrie corect "imi place". N-ai de ce sa pui cratima aia acolo! Bafta !
  5. Prietene, Cred ca nu ai inteles tu ceea ce trebuie ! Daca cineva iti spune ca nu vorbesti si nu scrii corect , nu inseamna ca face misto de tine. Daca ti-e lene sa faci lucrul asta, eu unul ma indoiesc ca ai putea sa inveti sa faci si altceva. Ai mare grija, cei care te pot angaja, pun mare pret pe acest aspect. Si eu am terminat un liceu de electronica, cu foarte mult timp in urma, poate acelasi, dar nu mi-a fost niciodata lene sa scriu corect. Convinge-ma ca ai inteles, ca te straduiesti, ca te poti corecta si o sa-ti pun eu la dispozitie materiale dupa care sa studiezi, fara sa te coste nimic. Asta numai daca nu cumva consideri ca pretul pe care il cer este prea mare pentru tine. Nu mai compara cu alte forumuri, inchipuie-ti doar ca asta e un forum educational ! Multumeste celor care ti-au raspuns si crede-ma ca nimeni n-a facut misto de tine! Poate, atunci cand o sa reusesti, s-o gasi cineva sa-ti doneze si o chitara pe care sa studiezi ! Nu e o rusine ca nu ai bani sa-ti cumperi una! Iti urez succes !
  6. asa ziceam si eu ! as cumpara vreo cateva !
  7. Pentru cei care nu l-au vizitat inca, daca aveti timp, aruncati un ochi si pe aici : http://bluesmiki.blogspot.com/ Mie unul, mi-a placut tare mult !
  8. Salut, Dar mai mici faci ? Eu as vrea unul mic pt apartament. Daca te bagi, lasa-mi PM. Bafta
  9. Tarcolea

    Music Machine

    extraordinaire_instrument_de_musique.wmv Este aproape incredibil. Priviti cum toate bilele zboara exacr in conurile de prindere. Aceasta incredibila masinarie a fost construita cu eforturile colaborate ale Conservatorului de Muzica Robert M.Trammell si Facultatii de Inginerie Sharon Wick a Universitatii din Iowa. Uimitor, 97% din componentele masinariei provin de la firma de echipamente pentru irigatii John Deere din Bancroft, Iowa. Da, sunt echipamente pentru agricultura!! Echipei i-au fost necesare 13029 ore pentru concepere, aliniere, calibrare si acordare inainte de a filma acest video, dar, asa cum poti vedea, rezultatul a meritat orice efort. Acum ansambul este expus la universitate si este deja inscris pe lista de donatii catre institutul Smithsonian.
  10. Mihai, Asa cum ti-am mai spus, m-ar interesa o combinatie cu cineva caruia ii place fenomenul, care detine spatiul in proprietate, si-l pune la bataie pentru asa ceva. In special pentru propria folosinta. Nu tin sa scot neaparat bani din asta. Vreau un loc unde sa ne putem intalni 3-4 oameni, sa avem unde sa ne tinem sculele si sa cantam. Nu am bani prea multi, asa cum ti-am spus, nu pot suporta si chiria. As baga ceva bani in scule, dar in spatiu nu mai am de unde ! Ai alte propuneri ? Toate cele bune!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.