www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

in-sanity

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Other Information

  • Band
    Nici una.
  • Gear
    O chitara electrica .. probabil mai batrana decat mine :-)

in-sanity's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Si eu detin acest model de procesor. Buna scula. Up.
  2. Vand procesor excelent pentru studiu. Pe mine m-a ajutat foarte mult sa progresez. Procesorul arata excelent, functioneaza excelent si suna ca in demo-ul de mai jos, adica excelent. Procesorul a fost adus din SUA si are alimentator pe 110V. Pret: 100ron Contact: mocanugeorge@gmail.com Demo:
  3. Si eu spun la fel. Ori imi iau the real thing (cand o sa imi permit)... Ori ceva din ce a amintit Gojira
  4. Chitara este 1600E Dar mi-au spus ca sunt niste copii gen Squier de la Fender... sub marca Sterling sunt facute prin Indonezia... si sunt facute dupa aceleasi specificatii ca si Music Man -urile americane. Pot sa le aduca la comanda. Am cautat ceva pe net si am dat de asta: http://www.totalmusicsource.com/products/Sterling-By-MusicMan-John-Petrucci-JP60-Guitar-w-GigBag-JP60-BKM-134796.html Din cate observ... difera sistemul de tremolo. Daca lemnele sunt aceleasi... eu zic ca s-ar merita sa dai $500 pe una si sa ii faci upgrade ulterior la doze.
  5. Le-am trimis un mail ca sa ma edific. Daca e asa cum spuneti voi... Da' ar fi bine si daca ar fi cum vreau eu, nu?
  6. Merci de reply. Speram sa mi se confirme ca nu e o gresala . Le voi da un mail ca sa ma lamuresc. Ar fi o treaba sa fie asa ieftina
  7. Salut, De la o vreme am inceput sa caut un inlocuitor pentru chitara actuala (GRG270B - Jewl Blue) si am observat ca la grosmann pretul unei chitare Music Man John Petrucci este de doar 1600 RON. Intrebarea mea este urmatoarea: Care este diferenta dintre chitara de aici: http://magazin.grosmann.ro/produs_detalii.php?CategorieID=24&ProdusID=214&Page=Music%20Man%20chitari%20/bassuri si oricare dintre chitarele de aici: http://www.muzicastore.ro/Chitare/Chitara-Electrica/Music-Man/ Nu i-am contactat deocamdata pe cei de la site-ul grosmann dar e o diferenta enorma de pret. Aveti idee de ce este asa mare diferenta de pret? Poate au facut o gresala cand au adaugat produsul? Sau este o copie mai ieftina a modelului lui JP? Merci.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.