www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bogdansocaciu

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    www.myspace.com/bogdansocaciumusic

bogdansocaciu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 100 RON Localitate: Bucuresti Contact: bogdansocaciu@yahoo.com / 0742562529 Stare: Uzura avansata Accept schimburi: Accept schimburi Vand procesor profesional pentru chitara (electrica), ZOOM GFX 8. Desi este un procesor mai vechi se pot crea tonuri incredibile, foarte actuale. Are o singura pedala rupta dar se poate inlocui. Carcasa este slefuita nemaiavand inscriptii. Nu il recomand pentru concerte din cauza inscriptiilor lipsa dar pentru incepatori este absolut fanatastic. Pretul este bun avand in vedere ca a costat 1500 ron acum cativa ani. Repet, pentru cei care sunt noi in domeniu pot incerca un procesor profesionist la un pret foarte mic. Foarte bun pentru studiu, practica. Acumulatorul este original.
  2. Pret: 250 Localitate: Bucuresti Contact: bogdansocaciu@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand procesor de chitara ZOOM GFX8, stare buna, carcasa schimbata cu una cromata, 250 Ron!
  3. Salut! Ma numesc Bogdan Socaciu si suna interesant....poti vedeam ce fac eu pe http://www.myspace.com/bogdansocaciumusic. Pe curand!
  4. Sunt din Bucuresti si caut clapar, tobar, basist, vocal.
  5. Ma numesc Bogdan Socaciu si caut instrumentisti pentru infiintare trupa. Puteti scrie pe bogdansocaciu@yahoo.com sau pe bogdansocaciumusic@myspace.com.
  6. Dupa concurs am vazut ca era pe 2007....si nu am ochelari ....dar mai bine ca am chiflat-o ca nu eram multumit cu asta.....totusi....!!!!La anu'....
  7. Salut! Cum pot sa imi ulpoadez mp3 pentru concursul workshop?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.