www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mosha

Active Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

mosha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! Cate clape are? Mersi.
  2. Pret: 800 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0721535105 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! Dupa cum spune numele, vand o chitara Squire Start, culoarea Sunburst (cred, vezi poza), foarte putin cantata si un procesor Zoom G2NU, ambele cumparate de pe Thomann din Franta. Mai dau si suportul, husa, strapul pentru chiatara si un cablu de 3m. http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-bullet-strat-w-tremolo_p489.html http://www.guitarshop.ro/zoom-g2nu_p2579.html Motivul pentru care le vand este ca nu prea ma folosesc de ele si e pacat sa le tin prin casa, asadar daca e cineva interesant, numarul meu este : 0721535105 - Andrei. Aveti si doua poze. De asemenea se poate incerca la Tineretului. Numai bine.
  3. Cu mare regret scot la vanzare un bilet la concertul rhcp din 31 august la gazon (normal circle), intrucat nu mai pot ajunge.(De preferat in Bucuresti sau Ploiesti). Contact: PM, 0721535105 (Andrei), YM:zorag1979
  4. Cumpar clapa cu 61 de taste una dintre: Korg Triton Le/TR, Korg M50, Yamaha MOX6. Daca are cineva de vanzare astept PM aici. Multumesc.
  5. Incearca siteul asta http://www.musicnotes.com/. Eu de aici mi-am cumparat. Nu stiu daca sunt cele mai mici preturi dar sunt foarte bune partiturile.
  6. Salut. As vrea si eu sa stiu daca cineva s-a inscris la Online Conservatory a lui Jordan Rudess si daca da cat de util i s-a parut si cum a platit taxa(stiu ca merge prin Paypal, dar ce tip de card iti trebuie). Merge si cu Visa Electron? Multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.