www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ebh

Veteran
  • Posts

    293
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Everything posted by ebh

  1. Reducere considerabila de pret - 1500 final. Produsul este nou, in garantie, nedesfacut, etc
  2. Vand tobe digitale Roland TD-02KV. Sunt luate de la Senia in decembrie 2023 cu factura si garantie. Nu au fost desfacute - cutia este sigilata cum a plecat de la producator. https://www.youtube.com/watch?v=sM-ASKfDZGs
  3. pret nou cu ajustarea inflatiei: 400 ron
  4. Achizitionat in urma cu aprox. un an de la zeedoshop. L-am folosit doar in casa de 5-7 ori si sta in dulap de atunci; conditie impecabila. Nu am pus piciorul pe el - am actionat switch-urile doar cu mana sau prin pc/usb. Revin cu poze in zilele urmatoare.
  5. Hai ca am aterizat si eu acum. Vrei sa iti cumperi o chitara noua si sa ii faci refret cu taste de inox, sau inteleg gresit? Care ar fi avantajul pentru tine al tastelor din inox (nu sunt ironic) care sa justifice cheltuiala de cateva sute de euro pentru o chitara relativ ieftina/mid?
  6. Vand acest stand pentru 6 chitare. Se impacheteaza intr-un case similar cu cele Fender/G&G. Negru L-am luat acum aprox. un an de la Zeedoshop si nu a iesit din casa. https://www.zeedoshop.ro/produs_dimavery-stand-case-for-6-guitars_38386_0
  7. Tocmai am descoperit ca, din pacate, am trimis din greseala certificatul ei cu alta chitara Friedman pe care am vandut-o in urma cu ceva timp pe Reverb. Din cauza ca nu mai are certificat, scad pretul la 1800 eur (sau echivalent ron).
  8. Husa este noua, nefolosita. Predare personala in Bucuresti, nu am ambalaj la ea (asa am luat-o din magazin). https://www.zeedoshop.ro/produs_rockbag-premium-line-double-gig-bag_43836_0
  9. Poze recente. A primit un cliplock strap dimarzio intre timp. Pretul este fix
  10. Inca un demo reprezentativ aici (doar ca are lampi 6L6 in loc de EL34 - merge cu ambele):
  11. Vand ceea ce e in principiu o copie JCM800, cu un boost suplimentar. Amp-ul arata bine - nu are urme/rupturi in tolex si nici probleme tehnice. Are effects loop serial si paralel. Am si un cab Laney 2x12 daca aveti nevoie (discutam pretul daca se iau impreuna), sau un Captor X pentru studio/acasa.
  12. Poti pune o garnitura de cauciuc (o-ring) intre buton si chitara. Nu mai stiu la cine am vazut ca facea asa la stomp boxes, dar am aplicat la o chitara unde aveam aceeasi problema ca tine si s-a rezolvat (creste rezistenta la actionarea pot-ului).
  13. Chitara revine la vanzare. Acelasi pret - 2000eur sau 10000ron Pun link catre fostul anunt: Arata la fel, dar pot trimite poza noi la cerere. Am scos-o din case doar de cateva ori in ultimii doi ani, deci prefer sa o vand decat sa stea degeaba.
  14. "and all black hardware with the exception of a brass volume knob" Ai schimbat tu bridge-ul, sau citesc eu descrierea incorect?
  15. ebh

    Problema truss rod

    Sunt multe tipuri de truss rod. Nu stiu cum ar putea sa te ajute cineva fara poze macar.
  16. Amp-urile pe lampa sunt, in general, prea puternice pentru utilizare acasa, chiar si cele de 5W sau sub. Daca iti iei in ideea sa il incerci, mai bine te orientezi cum spune si @Blackthorn, inspre ceva secondhand (in ideea ca pierzi mai putin la revanzare daca nu iti place). Pentru studiu si mai ales ca spui ca intentionezi sa te si inregistrezi, ai putea sa iei in considerare si varianta software. Nu e neaparat mult mai ieftina, dar e ceva mai flexibila si mult mai potrivita pt apartament/casa (100 eur amp sim, 50 eur daw, 150 eur monitoare, 100 eur interfata). Asta daca ai deja un laptop/pc de genreatie relativ recenta.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.